APC

APC by Schneider Electric er det ledende varemerket i verden for integrert IT infrastruktur og programvare. Med et stort utvalg av produkter som gir pålitelig strømforsyning og løsninger tilgjengelig for IT og oppkoblede produkter. APC gir deg “Certainty in a Connected World“

Smart-UPS

APC Smart-UPS™ Lithium-ion Short-Depth UPS er opptil 65% lettere og har dobbelt så lang levetid som vanlige blybatterier(VRLA) har.

Oppdag Smart-UPS

Back-UPS

En UPS-enhet gir garantert strømbeskyttelse for din tilkoblede elektronikk. Når strømmen kuttes eller beveger seg utenfor sikkerhetsnivåene, bidrar UPS-enheten umiddelbart til at du får reservebatterikraft og overspenningsbeskyttelse for tilkoblet utstyr som er sensitivt mot endringer i strømforsyningen.
APC tilbyr ulike UPS-alternativ for datamaskiner, ekstrautstyr, nettverk, servere, datasenter og anlegg.

Oppdag APCs UPS-alternativ

Overspenningsbeskyttelse

Overspenningsbeskyttelsen fra APC gir enklere beskyttelse for husholdningselektronikk som datamaskiner. Grenuttaket er det mest prisvennlige overspenningsbeskyttelsen for datamaskiner, routere, modem, hjemmenettverk, digitalbokser og enklere mediespillere. Nøkkelfunksjonene omfatter USB-uttak for lading av mobile enheter og LED-indikator for tydelig statusidentifisering.

Les mer

Edge-løsninger - Utvid virksomheten din med Edge

Veksten av smarte enheter og IoT-applikasjoner har gjort tilgangen til data til et hygienekrav, uavhengig av bransje. Den nye virkeligheten innebærer både nye muligheter og en hel del nye risikoer. Så hvordan forsikrer du tilgjengelighet og sikkerhet for dine data? Et logisk steg i denne utviklingen er Edge Computing.

Les mer

UPS-tilbehør

Utbyttebatteri & Nettverkskort
Vi hjelper deg med å finne riktig APC artikkelnummer og erstatningsbatteri.

Utforsk UPS-tilbehør

APC

De forskjellige UPS-ene kan brukes både hjemme, i datasenter og i industrielle miljø. De egner seg for trådløst nettverksutstyr (routere, modem), datamaskiner, mobile enheter, TV-er, sikkerhetssystem, spillkonsoller og ekstrautstyr.

Produktene forsikrer at dine data er tilgjengelige og sikrede, at du forblir oppkoblet når strømmen går og at utstyret ikke blir ødelagt. De har også alt du trenger til UPS-en din. De tilbyr Rack, PDU-er, overvåking og programvare for sikker nedstenging av serverne dine.

Vi kommer ikke til å redde verden.