Finansiering skreddersydd til din virksomhet.

Når du gir de ansatte muligheten til å arbeide slik de vil, med de verktøyene de foretrekker, blir de inspirert til å gjøre sitt beste på jobben. Med iPhone, iPad og Mac kan de ansatte bli mer produktive og kreative, og det blir enklere for dem å samarbeide. Finansieringsløsninger fra Apple Financial Services gjør det enklere enn noensinne å innføre Apple-produkter i bedriften din på en enkel og kostnadseffektiv måte.

Mac i bedriften

Ansatte i alle bransjer ønsker å ha mulighet til å velge Mac. Finn ut hva Mac kan tilføre bedriften din – og grunnene til at de ansatte ber om Mac.

Jeg vil vite mer

Markedsledende produkter

Mac er spekket med noen svært avanserte teknologier – fra de mest avanserte prosessorene og lagring til et batteri som varer hele dagen. Siden Apple utvikler både maskinvaren og programvaren, har det vært mulig å realisere imponerende funksjoner som Touch ID og Touch Bar. Og disse kan hjelpe team med å få unnagjort arbeid – lynraskt.

Fungerer med iPhone og iPad

Mac vil umiddelbart føles kjent for brukere som allerede har en iPad eller iPhone. macOS har støtte for mange av de samme tredjepartsappene som iOS, så brukerne kan arbeide effektivt på alle enhetene sine. Og ansatte kan enkelt bytte mellom Mac, iPad og iPhone ved hjelp av Handoff og andre Kontinuitet-funksjoner.

Plattform for produktivitet

Mac har støtte for apper som de ansatte bruker hver dag, blant annet Microsoft Office. Mange moderniserte interne apper – og nye, innovative bedriftsapper – er kompatible med Mac. Og Mac har flere titalls innebygde tilgjengelighetsfunksjoner som hjelper de ansatte med å jobbe effektivt i macOS.

Enkel utrulling

Mac bruker et konvensjonelt MDM-rammeverk, og IT-avdelingen kan derfor administrere macOS omtrent på samme måte som med iOS. Apple Business Manager automatiserer MDM-registrering, så Macene kan konfigureres automatisk med regler, apper og mye annet under oppsettet.

Betingelser: 36 måneders leieavtale basert på markedsverdi. Tilbudet vil variere avhengig av produkt. Minimumskjøp av Apple-produkter for 10.000 kroner kreves. Tilbudet gjelder bare i Norge.

Velg blant våre modeller (se priseksempel nedenfor):

Macbook Pro

MacBook Pro

Fra 360 kr/måned*

Macbook Air

MacBook Air

Fra 199 kr/måned*

iMac

iMac

Fra 289 kr/måned*

iMac Pro

iMac Pro

Fra 929 kr/måned*

Mac Mini

Mac Mini

Fra 160 kr/måned*

*Vi tar forbehold om kredittgodkjennelse, rente- og prisendringer. Løpetid er 36 måneder med variabel rente og kvartalsvis betaling. Eventuell forsikring og andre tilleggskostnader kan tilfalle. Alle priser er gitt eks. etableringsgebyr, frakt og mva.

Takk for at du vil vite mer!

Fyll ut følgende skjema, så kontakter vi deg.

Få fortrinnsrett på Black Friday!