Artikler om Apple

Her har vi samlet artikler fra Kunnskapsbanken vår som handler om Apple.

Kundecase

Knekker koden i klasserommet

Dustin, i samarbeid med Apple, inviterte alle skoler i landet til en spennende konkurranse - «Vinn en skoledag med koding». 3. trinn ved Gjellerås skole i Lillestrøm trakk det lengste strået, og fikk med det en uforglemmelig dag fylt med koding, lek og læring med bruk av iPad som verktøy.

24 januar 2022
Bærekraft

Slik sørger Dustin og Apple for at produktene kan gjenbrukes og gjenvinnes

Dustin og Apple er en perfekt bærekraft-match! Hver gang du kjøper et Apple-produkt hos oss, kan du være helt sikker på at vi begge gjør det vi kan for at de er bærekraftige og at de skal leve så lenge som mulig – også etter du er ferdig med å bruke dem.

14 september 2021
Arbeidsplass

Unified Mobility Workspace – digital kontroll på både enheter og brukerdata

Unified Mobility Workspace fra Dustin sørger for en smart og effektiv hverdag for alle typer bedrifter. Teknologi og mennesker knyttes sammen på en enkel, trygg og sømløs måte som skaper lønnsomhet og gode brukeropplevelser.

25 mars 2021
Arbeidsplass

Full kontroll over bedriftens iOS-enheter

Trådløs overvåkning, låsbar MDM-registrering og grunnleggende installasjoner på plass før mobilen er pakket ut av esken. Det er noen av fordelene med Apples Device Enrollment Program (DEP).

10 desember 2018
Inspirasjon

LISTE: 4 ting du kan lære deg av teknologigigantene

«The Big Four» som de gjerne kalles: Apple, Google, Facebook og Amazon har alle raskt utviklet seg fra å være startups med noen få personer, til å bli totalt dominerende innen sine områder. Hva kan vi som bedrifter lære av gigantene?

12 januar 2018
Kundecase

Vedlikehold med iPad

JCDecaux, som driver med utendørsreklame, trosser den nedadgående trenden i reklamebransjen. En av de viktigste oppgavene deres er å holde det voksende antallet reklametavler i topp stand. De bruker 200 iPad-er til dette.

27 september 2016