Hei! Du bruker en gammel nettleser. Hvis du vil bruke alle funksjonene på nettstedet vårt, anbefaler vi at du besøker oss i en annen nettleser, for eksempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Vinn en skoledag med koding

Om konkurransen

Vi i Dustin har et brennende engasjement for at våre kunder skal få oppleve spenningen, undringen og trangen til å utforske med teknologiens eget språk, nemlig koding. Dustin inviterer derfor til en spennende konkurranse, hvor du som jobber i skolen har mulighet til å vinne en hel dag med programmering og koding for deg og dine elever. Dustin stiller med en erfaren veileder, som er med dere gjennom hele dagen, og som har ansvar for selve gjennomføringen.

Kanskje skolen nettopp har kjøpt inn utstyr som dere er litt usikre på hvordan bruke? Eller at dere har testet noe av dette før, men ikke fikk det helt til? Eller at dere rett og slett er veldig nysgjerrig på hva programmering og koding er for noe. Send oss en god begrunnelse og bli med!

Det du må gjøre er enkelt og greit å sende en e-post til [email protected] innen 25.10.21 og beskrive hvorfor nettopp din klasse skal vinne denne premien

Du må ta med følgende informasjon i e-posten: 

  • Kontaktperson
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Skole
  • Klasse/trinn (maks. 30 elever) 
  • Kommune
  • Begrunnelse for hvorfor din klasse skal vinne

Husk å lese «Vilkår for deltakelse på konkurransen» lengre nede på siden før du sender inn. 

Pal Brede Valdal

Pål Brede Valdal

Apple Education Sales Manager

Europeisk kodeuke

Europe Code Week, som avholdes i perioden 9.–24. oktober 2021, er et viktig regionalt øyeblikk som lar kundene våre oppleve koding gjennom en rekke morsomme aktiviteter og arrangementer. I år lanserer Apple den nye aktiviteten for inkluderende appdesign, som gir lærere én time med innføring i apputviklingens verden. Elever kan finne ut hvordan de designer apper med tanke på inkludering og tilgjengelighet. 

Gode apper starter med gode ideer. Under denne utgaven av Europe Code Week kan lærere inspirere elevene sine med en aktivitet for inkluderende appdesign fra Apple.

Klikk her for aktiviteten

Vilkår for deltakelse på konkurransen 

Ved å delta på denne konkurransen gir du som kontaktperson Dustin tilgang til deltakelse på selve gjennomføringsdagen for koding/programmering på den aktuelle skolen. Tidspunkt for gjennomføring avtales direkte med kontaktperson per e-post og/eller telefon. Dustin vil dokumentere selve gjennomføringen av denne dagen med fotografering og filming av deltakende lærere og elever. Kontaktperson ved skolen må sørge for samtykke/tillatelse fra elevenes foresatte i forkant av gjennomføringen, samt sørge for å informere Dustins utsendte om hvilke elever som ikke skal fotograferes og/eller filmes. Dustin ønsker også å gjøre intervju og ta sitat fra deltakende lærere og elever. Også dette må samtykkes/gis tillatelse til fra foresatte i forkant av gjennomføringen. Dustin vil benytte bilder, film og skriftlig materiale fra denne dagen til dokumentasjon og markedsføring i Dustin sine kommunikasjonskanaler. 

Om du som kontaktperson ikke er virksomhetsleder/rektor ved den aktuelle skolen, så må deltakelse og vilkår avklares med virksomhetsleder/rektor før innsending og deltakelse. Ved deltakelse bekrefter du at dette er utført og avklart.

Dustin vil gjennomgå alle innsendte svar, og vinneren vil kåres av en utvalgt jury i Dustin. Vinneren av konkurransen vil bli kontaktet per e-post og/eller telefon, samt offentliggjort på Dustin sin webside for konkurransen. Andre innsendte bidrag vil kontaktes etter at vinneren er kåret. 

Få mer informasjon om Dustin sitt tilbud til skolemarkedet

Klikk her