ASUS Business

Med ASUS Business er du ikke lenger avhengig av kontorets begrensninger – ASUS vil at du skal få gjort like mye uansett hvor du er. I tre årtier har ASUS ligget i forkant av den teknologiske utviklingen og foretaksløsningene ASUS Business har aldri vært mer sofistikerte. Deres bærbare PC-er kombinerer raffinert design, teknikk med høy ytelse og innovative løsninger som gjør at du kan være produktiv på helt nye måter. ASUS løser teknikken slik at du kan fokusere på oppgaven.

Zenbook S

Bærbare jobb-PC-er forbindes ofte med funksjonalitet og kjedelig design – på ASUS inngår vi ikke kompromisser på noen av områdene. Zenbook S er en slank laptop med 20 timers batterilevetid som du alltid kan stole på, uansett om du er på oppdrag som journalist, jobber som kreativ frilanser eller flytter deg rundt i en organisasjon uten faste plasser. Den er ikke mye større enn en kollegieblokk og veier knapt en kilo. I den sitter en kraftig Intel Core I7-8565U-prosessor, en 16 GB RAM og en 512 GB hurtig SSD-harddisk. ErgoLift skråstiller tastaturet til en behagelig 5,5°-vinkel og forbedrer samtidig kjølingen av komponentene. Aluminiumchassiset er bare 12,9 mm tynt, vakkert og testet på samsvar med MIL-STD-810G-standarden. Zenbook S er for alle som kun nøyer seg med det beste, og som vet at en pålitelig datamaskin er nødvendig for å lykkes i den moderne tilværelsen.

Zenbook Pro 15

Chassiset til Zenbook Pro 15 er frest ut av ett stykke aluminium i en raffinert prosess. Resultatet er en lett og robust konstruksjon. Blant våre nyheter er den adaptive ScreenPad™ som lar deg interagere med din notebook på en helt annen måte, Harman/Kardon-lydsystemet som er best i sin kategori, intensiv støysvak kjøling med doble vifter og tre varmeavledende rør, samt tynne NanoEdge-kanter rundt FHD-berøringsskjermen. Zenbook Pro 15 er utstyrt med en 8nde generasjons Intel Core i7-8750H Processor. Prosessoren og et grafikkort i gamingklasse, NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti, danner til sammen en kraftig arbeidshest.

Zenbook 14

Med Zenbook 14 har vi laget en laptop som representerer «den gylne middelveien». Den veier bare 1,19 kg, er kompakt og har skikkelig kraftige komponenter samtidig som batterilevetiden er på hele 14 timer.

Vi har forbedret vår NanoEdge-skjermteknologi slik at du får et skjerm-til-chassis-forhold på 92 % som visker ut skillene mellom skjerm og omgivelsen. Vårt ErgoLift-design skråstiller chassiset og forbedrer ytelsen til de interne komponentene. Det betyr at du får best mulig ytelse av Intel® Core™ i7-8565U-prosessoren, NVIDIA GeForce MX150-grafikkortet, 16 GB RAM og et minne på 512 GB. Med Zenbook 14 får du den optimale kombinasjonen av kraft og portabilitet.

Vivobook S13

Vivobook S 13 flytter grensene for hva som er mulig, og er den første bærbare datamaskinen fra ASUS med firesidig NanoEdge-skjerm. Skjermen har bare 4,3 mm ramme, hele 89 % skjerm-til-chassis-ratio og er nesten helt kvitt forstyrrende skjermrammer. Og når det er mindre dødvekt i lokket, krymper hele maskinen. S13 er kompakt, veier kun 1,2 kg og har dessuten 8nde generasjons Intel Core-prosessorer. Det betyr at du har pålitelig ytelse hvor enn du drar. S13 er dessuten sikker ettersom den er utstyrt med en Windows Hell-fingeravtrykksleser.