Cisco

Grunnlagt i 1984, er Cisco Inc. et amerikansk multinasjonalt teknologikonsern med hovedkontor i San Jose, California. Selskapet hjelper bedrifter vedta morgendagens muligheter ved å bevise at utrolige ting kan skje når du tilkobler den tidligere frakoblede. Les mer »

Enterprise Networks

Ciscos Digitale Arkitektur er en integrering av Cisco-produkter med en programvaredrevet tilnærming, laget for digital business. Ciscos Digitale Arkitekturteknologi gir deg enklere og raskere tilgang til digitale applikasjoner, data og informasjon, reduserer risiko gjennom innebygget sikkerhet og skaper et nettverk som er rettet mot dagens digitale krav.

Sikkerhet

Ciscos sikkerhetsløsninger hjelper deg med å skape og opprettholde et kraftig sikkerhetsgrunnlag med effektive, integrerte og skalerbare løsninger som beskytter nettverket ditt før, under og etter et angrep. Ciscos sikkerhetsløsninger reduserer både risikoen og kompleksiteten sånn at du kan føre bedriften din fremover samtidig som du holder alt sikkert.

Nettsky-administrert nettverk

Cisco Meraki er leder i Cloud Nettverk og bringer skalerbarhet, administrasjon og effektivisering av skyen til bedriftsnettverk. Det er enkelt å sette opp, overvåke og administrere. Alle Cisco Meraki-enheter er administrert sentralt fra skyen noe som gjør det mulig å løse bedriftsproblemer og redusere kostnadene.

Cisco

Cisco er for de fleste i bransjen, kjent som den globale markedslederen innen nettverk. Selskapet har kommet langt siden 1984 og er ikke lengre et ‘nettverks‘ selskap – det er et teknologi selskap som også er anerkjent for sitt Datasenter, Samarbeide og Sikkerhetsløsninger. Cisco tilbyr et bredt utvalg av produkter designet for alle bedriftsstørrelser og i en rekke bransjer.

IT infrastruktur løsninger

Ciscos omfattende markedsledende nettverks portefølje er skaler for å møte behovene til nettverk i alle størrelser med høy sikkerhet og pålitelige løsninger som reduserer kostnader og kompleksitet. Porteføljen inkluderer Cisco Catalyst, Aironet, Meraki med mer.

Ciscos Unified Computing System (UCS) er utformet for å redusere totale eierkostnader og forbedrings kundenes skalerbarhet ved å integrere data, lagring og nettverk i én enhet. UCS portefølje inkluderer også rack, bladservere og hyper-konvergerte løsninger.

Ciscos samarbeidsløsninger gjør oss i stand til å arbeide på en mye smartere måte. Porteføljen omfatter samordnet kommunikasjon, videokonferanse og multiplattform telefoner som holder deg tilkoblet overalt, når som helst og fra hvilken som helst enhet.

Sist, men ikke minst tilbyr Cisco bransjens mest effektive og integrerte sikkerhets-portefølje, som inkluderer Cisco ASA, AMP og OpenDNS. Vår trussel-sentriske arkitektonisk tilnærming gir best-of-breed løsninger for å forenkle sikkerhetsutfordringer.

I samarbeid med Dustin kan Cisco hjelpe deg å finne riktig IT-løsning for deg.