Cisco Partner logo

Artikler om Cisco

Her har vi samlet artikler fra Kunnskapsbanken vår som handler om Cisco.

IT-sikkerhet

Fem metoder som kan beskytte deg mot datainnbrudd i 2022

Hackerne blir stadig smartere og utnytter julestress, covid og andre aktuelle hendelser for å få oss til å klikke. Men det finnes håp!

26 januar 2022
Infrastruktur

Arvid Nordquist om valget av Network as a Service

Hvordan kan riktig nettverksløsning gi en mer innovativ IT-sikkerhet? Det svarer representanter fra Arvid Nordqvist, Cisco og Dustin på i dette seminaret.

21 januar 2022
Infrastruktur

Slik fikk Actic mer fornøyde kunder med riktig nettverksløsning

Se intervjuet med Actics CIO, der han forteller hvordan bade- og treningsanleggene deres er blitt mer interaktive med riktig nettverksløsning.

13 januar 2022
Infrastruktur

Sikre produktiviteten og sikkerheten i en hverdag som tar utgangspunkt i hjemmet

Vi tok en videosamtale med Mads Berli, Partner Manager hos Cisco Meraki, for å diskutere hvordan man sikrer produktiviteten og sikkerheten i en ny hverdag som for mange tar utgangspunkt i hjemmet.

8 februar 2021
Kundecase

Slik reduserte Oslo-lageret nedetiden med 30-40 prosent

Sørensen og Balchen slet med et svært utdatert IT-system. Det kostet omtrent en kvart million kroner ved nedetid. Nå er nedetiden redusert med 30-40 prosent.

5 mars 2020
Kundecase

Trådløst nettverk for roboter over hele verden

Universal Robots produserer roboter for alle mulige formål, og har de siste årene hatt stor framgang. Lars Filstrup, Group IT Manager på Universal Robots, forteller hvordan de har oppgradert selskapets nettverksløsning.

22 mai 2018