Live Optics – Se hva som belaster infrastrukturen din for å kunne gjøre rett investeringer

Store forbedringer med små tiltak

Ved å forstå hvordan infrastrukturen din presterer og applikasjonenes krav, reduseres drastisk faren for å kjøpe for mye eller for lite maskinvare. Men å samle inn data om infrastrukturen og applikasjonenes ressursbehov er dessverre ofte komplisert og tidkrevende. Loggfiler kan dessuten være vanskelige å tolke, noe som ikke gir deg den oversikten og innsikten du trenger for å ta riktige avgjørelser.

Analyseverktøyet Live Optics samler inn, tolker og presenterer fakta om IT-miljøet ditt med utgangspunkt i arbeidsoppgavene dine og de bakenforliggende applikasjonenes behov. Med hjelp av verktøyet kan vi visualisere og presentere informasjon om hvordan infrastrukturen din har det, på en måte du vanligvis ikke ser den eller kan tolke den. Informasjonen er ofte verdifull siden den tilrettelegger for deg som kunde, sånn at du med små tiltak, kan gjøre store forbedringer i IT-miljøet ditt.

Hvem bør bruke Live Optics?

Live Optics er et verdifullt verktøy for deg med en egen IT-infrastruktur uansett hvilken maskinvare du bruker, eller hvor stort miljøet ditt er. Å få bedre innsikt i hvordan dine arbeidsoppgaver oppfører seg er verdifullt for deg som

  • nylig har oppdatert miljøet ditt
  • har et miljø som befinner seg midt i livssyklusen sin
  • planlegger å skifte ut ditt eksisterende IT-miljø

Gjennom analysen får du en forståelse for om miljøet er optimalt eller om det finnes forbedringspotensiale. Analysen gir deg også en godt grunnlag for å designe en ny løsning for deg som planlegger å skifte ut et gammelt miljø.

Slik hjelper vi deg

I Dustin jobber vi aktivt med Live Optics for å kontinuerlig analysere våre kunders IT-miljø og arbeidsoppgaver. Analysene gir oss muligheten til å optimere og forandre kunders IT-miljø etter deres faktiske behov. På den måten kan vi forsikre oss om at hvert miljø skreddersys og tilpasses på den mest kostnadseffektive måten.

Når du tar kontakt med oss har du muligheten til å velge om du vil ha tilgang til verktøyet på egenhånd eller om du vil at vi gjør en gratis analyse for deg. Analysetjenesten vår kan enten utføres ved hvert enkelt tilfelle, for eksempel i forbindelse med en oppgradering eller bytte av eksisterende miljø, eller dersom det oppstår problemer med ytelsen.

Du kan også velge å regelmessig få en analyse utført for å ha fortløpende god oversikt over arbeidsoppgavene dine og om miljøet er optimert etter applikasjonenes behov.

Det er viktig å nevne at ved en analyse måles kun ytelsen, så du kan stole helt på at bedriftsdata hverken leses eller analyseres. Vi forteller gjerne mer om sikkerheten hvis du har spørsmål.

Slik foregår dette

1

Som kunde får du en mail fra Live Optica med en link for å kunne laste ned en agentfri programvare som kjøres i servermiljøet ditt.

2

Programvaren samler inn data om ytelse for CPU, RAM og Disk. Programvaren krever veldig lite og opptar kun en svært liten del av minnet den tiden den er i gang.

3

For å få så gode resultater som mulig, anbefaler vi at du kjører programvaren i 2-3 dager.

Er du interessert i Live Optics?

Fyll i dine opplysninger nedenfor, så kontakter vi deg i løpet av 2 arbeidsdager.

Takk!