Nyhet

Som om det var penn og papir.

Nå lanseres Dell Canvas 27.

Nyhet

Innovasjon uten begrensninger

Dette tar arbeidet ditt til et helt nytt nivå. Den revolusjonerende overflaten interagerer enkelt med systemet ditt og det er ikke uten grunn at Dell Canvas fikk hederlig omtale på CES 2017 Innovation Awards.

QHD-berøringsskjermen på 27” plasseres horisontalt på skrivebordet og kan sammenkobles med Windows 10-enheter som bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner eller All-in-One-datamaskiner, noe som gir deg alle muligheter til å realisere ideene dine. Tilpasset programvare i den nyeste Windows 10 oppdateringen forbedrer Canvas-enheten ytterligere slik at seriøse kreative både kan se og høre mer i den digitale verden.

12 699,- 402 kr/mnd Ekskl. mva
img
Dell Canvas 27 27" 2560 x 1440
Skap i takt med dine idéer
  • Diagonal størrelse 27 "
  • Standardoppløsning 2560 x 1440
  • Vannrett siktvinkel 178 grader

Skap i takt med ideene dine

Håndfast samarbeide

Digitalt samarbeid har aldri vært enklere på en skjerm med 20 berøringspunkter.

Uttrykk deg med presisjon

Skap din egen design akkurat slik du hadde tenkt deg med hjelp av en penn med intuitiv trykkfølsomhet og nøyaktige, digitale avtrykk. Den festes magnetisk til rammen slik at den alltid er lett tilgjengelig.

Som om det var penn og papir

QHD Adobe RGB LCD-skjermen på 27” er festet direkte på Corning® Gorilla® Glass med antirefleksjonsbehandling, noe som eliminerer forsinkelser mellom penn og skjerm. Det er så nærme det å skisse på papir man kan komme.

Skap naturtro detaljer

Finn den perfekte strukturen med ytterligere pennespisser som simulerer ulik motstand. Blekkhuset oppbevarer dem når de ikke er i bruk.

Drives av Windows 10 Creators Update

Ved å sammenkoble Dell Canvas med en datamaskin som kjører den nyeste versjonen av Windows 10 kan du utnytte alle de kreative mulighetene denne nye digitale arbeidsflaten har å tilby.

Flytt enkelt mellom skjermer

Naviger enkelt over horisontale og vertikale skjermer takket være den virtuelle styreplaten.

Fang ideer digitalt

Fang ideene like raskt og enkelt som de dukker opp med Dell Canvas-pennen og Windows Ink arbeidsflaten

Støtte for styreenheter

Tiltalende og unike brukergrensesnitt for Windows, Windows programmer og programmer fra en tredjepart

Office på Windows: Arbeid smartere med kraftige funksjoner for digital penn med abonnementet ditt på Office 365

Tilpass programvaren

Dell Canvas har ny og spesialisert programvare som er laget for å få bedre flyt i arbeidet. Lær deg raskt alle funksjonene med Dell Canvas Connect, ett program som forenkler installasjonen slik at du kan begynne med en gang.

Større tilgjengelighet

Organiser programmene dine og innholdet ditt med Fences for Dell Canvas fra Stardock. Hurtigtaster, filer og mapper er lett tilgjengelige.

Sømløs samhandlingr

Dell Canvas-paletter viser vanlige Windows 10-snarveier og lar deg angi dine egne, slik at du får tilgang til dem gjennom kun ett trykk.

Smart plassbruk

Dell Canvas-layouten plasserer programvaren i midten, slik at plassen på hver side for flere programmer og mer innhold. Og den lar deg flytte prosjekter mellom horisontale og vertikale skjermer.

Designet for å forbedre håndverket ditt

Umiddelbar digital produksjon

Den horisontale flaten fungerer som et komplement til en eksisterende, vertikal skjerm, noe som gir en flerdimensjonal arbeidsflate. Du kan også justere høyden i skissemoduset, som vinkler Canvas-enhetens arbeidsflate opp 10 grader, akkurat som på et vanlig tegnebord. En Canvas-enhet med et stativ med opptil 80-graders vinkling som finnes som ekstrautstyr.

Kunstnerisk frihet

Tegn over hele QHD-flaten på 27" uten å være bundet av rammer, dette er takket være utvidede kanter på høyre og venstre side av skjermen.

En robust og pen skjerm

Opplev en robust, holdbar flate med antirefleksjonsbehandlet Corning® Gorilla® Glass som er utrolig tynn og enkel å rengjøre.

Kompatibel med alle Windows 10 enheter

På den måten kan du skape det du vil med Dell Canvas. Canvas-enheten sammenkobles med dit eksisterende utstyr via Windows 10 slik at du kan nyte friheten med en arbeidsflate som er laget for å passe dine behov.

  • 1 Mini-HDMI
  • 1 Mini-DisplayPort 1.2 eller USB Type-C (inkluderer DisplayPort over USB Type-C)
  • 1 USB Type-C (kun USB, ikke oppladbar)
  • 2 USB 3.0
  • 1 uttak for hodetelefoner