Eaton logo

Eaton

Power Quality-serien fra Eaton omfatter en rekke produkter med energisparefunksjoner, deriblant systemer for avbruddsfri strøm (UPS), overspenningsvern, strømforsyningsenheter (PDU), fjernovervåking, programvare, effektfaktorkompensering, luftstrømstyring, datarack og service. Formålet med alle Eatons produkter er å levere teknologiske innovasjoner og utvikle neste generasjon løsninger.

Eaton 3S Gen2-serien - UPS med overspenningsvern

Eaton 3S Gen2-serien er rimelige og driftssikre UPS-er beregnet for private hjem og småbedrifter. De gir overspennings- og strømvern for Internett-gateways, stasjonære datamaskiner, multimedieutstyr (TV, Hi-Fi) og annen kritisk elektronikk.

Eaton 5P/5PX-serien - line-interactive UPS

Eaton 5P/5PX-serien er neste generasjon line-interactive UPS- er med avansert LCD- og energimålefunksjoner. 5P beskytter IT- og nettverksenheter som servere, sentralbord, rutere og lagringsenheter i tårn- eller rackformat. 5PX kan ha en effektivitet på opptil 99 % og kan måle energiforbruk ned til uttaksgruppenivå, noe som gjør den ypperlig egnet til å beskytte moderne IT-utstyr. Med 5PX er det dessuten mulig å øke batteritiden ved hjelp av eksterne batterimoduler.

Eaton 9PX-serien – online-UPS med dobbel konverteringsvern

Eaton 9PX-serien gir energieffektivt strømvern for små og mellomstore datasentre, serverrom og infrastruktur. Ved å levere dobbelt konverteringsvern med 40 % mindre energiforbruk er 9PX den perfekte UPS-en for IT-administratorer og systemansvarlige som rammes av energikostnader og er på jakt etter neste generasjon strømvernløsninger. 9PX gir full beskyttelse av kritisk IT-infrastruktur, og det er også mulig å øke batteritiden med eksterne batterimoduler.