ChromeOS logo

Hybridarbeid er den nye normen

Bedrifter har måttet modernisere datasystemene sine for å legge til rette for en distribuert arbeidsstyrke med medarbeidere som sitter på kontoret, jobber hjemmefra eller ute i felten. ChromeOS er et skybasert operativsystem som sørger for at medarbeidernes enheter opprettholder hastigheten, har innebygd sikkerhet, kan tas i bruk raskt og gir lavere totale eierkostnader.

Chromebook Enterprise kombinerer fordelene med ChromeOS og muligheten for enkel administrering av brukertilgang til data, applikasjoner og utvidelser. Jobb sikkert uansett hvor du er og på alle enheter. Dataene er trygge i skyen.

Vi hjelper deg

Rask utrulling og enkel administrasjon

Sammenlignet med Windows-enheter kan enheter med ChromeOS rulles ut 76 % raskere (kilde) uten behov for avbilding, siden enhetene automatisk laster ned brukerapper, innstillinger og bokmerker som er lagret i en skyprofil. Med den skybaserte Google Admin Console kan bedriften konfigurere mer enn 500 policyer fra hvor som helst, styre oppdateringer og installere eller administrere apper fra hvor som helst.

Innebygd og proaktiv sikkerhet

ChromeOS-enheter har innebygd sikkerhet i form av funksjoner som datakryptering, sandkasse og Google-designet Titan C-brikke som beskytter identitet og systemintegritet. Google Safe Browsing varsler brukere om ikke å gå inn på ondsinnede nettsteder, og funksjonen som hindrer medarbeidere i å gjenbruke passord, bidrar proaktiv til å unngå ondsinnede trusler og datalekkasjer. Exe-filer kjører ikke på ChromeOS, noe som eliminerer behovet for antivirusprogrammer.

Apper for alle medarbeidere

ChromeOS gir medarbeidere tilgang til deres foretrukne produktivitets- og videokonferanseapper, for eksempel Zoom, Slack, Meet, Google Workspace, Microsoft Office 365 og Teams. Få tilgang til utdaterte apper og Windows-apper i sikre virtuelle miljøer gjennom virtualiseringsleverandører som Citrix og VMware, eller bruk Parallels Desktop for å få tilgang til Windows-apper lokalt.

Klargjøring og utrulling av Chromebook

For å kunne bruke en Chromebook i en organisasjon eller skole må den bli registrert. Dette betyr at enheten mottar egendefinerte retningslinjer og innstillinger designet av organisasjonens administrator. Dustin vil logge inn på Chromebooken med organisasjonens domenekonto for å registrere den bestemte enheten slik at den er klar til bruk direkte fra esken.

Chromebook Activate:

  • Aktivering av Google-konto (enrollment)

Chromebook Basic:

  • Aktivering av Google-konto (enrollment)
  • Inventarfil (Scanning av SN til excel & løpenr-merking av kartonger)
  • OS oppdatering

Chromebook Premium:

  • Aktivering av Google-konto (enrollment)
  • Inventarfil (Skanning av SN til Excel og løpenr.-merking av esker)
  • OS oppdatering
  • Tyverimerking (eksl. merker)

Prøve en Chromebook?

Visste du at Dustin nå tilbyr flere demoprogrammer sammen med våre partnere? Ved å benytte deg av disse programmene kan du prøve en Chromebook som passer ditt selskap eller organisasjon - helt kostnadsfritt. Se gjerne våre modeller til utlån her:

HP ChromebooksAcer Chromebooks

Våre anbefalte Chromebooks

Ta gjerne kontakt, så hjelper vi deg i gang med ChromeOS og utvalget av Chromebooks.