Å jobbe fra hvor som helst er den nye hverdagen.

Hold ansatte produktive mens de beveger seg mellom hjem og kontor med Arubas smidige løsninger. Avansert AI og single-pane-of-glass reduserer arbeidsmengden på tvers av hele nettverket. Feilsøk inntil 90% raskere og rett feilene før de i det hele tatt påvirker nettverket. Reduser risikoen med Zero-Trust sikkerhet som strekker seg helt til kanten for å beskytte samtlige enheter. I tillegg vil færre tilfeller av ressursmangel komme i veien. Lag hybrid workplace med Aruba Network-as-a-service og HPE Financial Services.

COVID

Mens ansatte begynner å returnere også til kontoret, er det viktig å kunne forsikre seg at det er både trygt og sikkert. Aruba kan hjelpe med:

  • Forebyggende løsninger, som tetthetsplanlegging for å sikre at sosial distansering lar seg gjøre.
  • Lokalisering for å minimere risiko og raskt kunne identifisere noen som har vært i kontakt med en smittet person.
  • Trådløse løsninger for å utvide bedriftsnettverket til hjemmebrukere, med høy sikkerhet, enkel utrulling og cloud managed alternativer til nettverksutstyr beregnet på konsumenter.
Les mer

ESP

Det genereres mer data på kanten nå enn noensinne. Samtidig som dette åpner nye muligheter, så skaper det samtidig utfordringer for IT.

  • Å måtte bruke flere management-verktøy gjør at feilretting går saktere.
  • Feilsøking tar opptil 70% av ITs verdifulle tid.
  • Å sikre og overvåke spesielt IoT-devicer kan være vanskelig.
  • Å matche bedriftens forventninger samtidig som det blir mindre ressurser kan være veldig krevende.

Unified

Få synlighet og kontroll over alle domener enkelt og effektivt. Aruba Unified Infrastructure forenkler og forbedrer IT-operasjoner med skybasert single pane of glass managementverktøy for WLAN, LAN og SD-WAN, på tvers av campus, filialer, remote worker og datasenterlokasjoner.

Automatisert og drevet av AI

Få automatisk monitorering og feilrettning av Wi-Fi, kablet og SD-WAN miljøer med Aruba AIOps. Med handlingsbar innsikt som kommer fra 1,5 milliarder datapunkter samlet inn på et daglig basis kan du forutse og adressere problemer før de i det hele tatt påvirker brukerne, og redusere tiden det tar å rette feil med inntil 90%, samtidig som kapasiteten i nettverket kan økes med opptil 25%.

Sikkerhet

Sørg for bedre beskyttelse uten å gjøre nettverket mer komplekst. Aruba ESP med Edge-to-Cloud Security, som har et innebygget grunnlag for Zero Trust og SASE rammeverk, gir en omfattende evne til å utvide synlighet, kontroll og håndheving for å adressere kravene til en desentralisert, IoT-drevet infrastruktur.

As-a-service

Responder til raskt skiftende krav, ha kontroll på trange budsjetter og samtidig rull ut den nyeste nettverksteknologien. Aruba ESP er også tilgjengelig som en tjeneste, med fleksible bruks- og finansieringsløsninger.

Impementation guide Aruba edge reportSO_ESP