En storslagen løsning for mindre bedrifter

Instant On er Arubas nye tilgangspunkter, laget for å imøtekomme både nåværende og fremtidige behov hos bedrifter med opptil 100 ansatte. Instant On-serien bygger videre på Arubas lange erfaring med bedriftsnettverk og byr på rask, pålitelig og sikker Wi-Fi.

De rimelige tilgangspunktene er utviklet for bedrifter som ønsker kapasitet til å vokse og leverer eksepsjonell trådløs tilkobling som både er enkel å installere og administrere.

Med 1 års garanti og ingen skjulte avgifter kan du være trygg når du velger Instant On. Telefonsupport er inkludert i 90 dager, og support via chat uten kostnad hele det første året. Kom i gang allerede i dag.

  • Enkel å installere og administrere
  • Innebygd sikkerhet
  • Kostnadseffektivt

Aruba

Aruba, en bedrift under Hewlett Packard Enterprise, er en ledende leverandør av sikre, intelligente og oppdaterte nettverk som gjør det mulig for kundene å levere fantastiske, digitale opplevelser innen mobilitet, IoT og skyløsninger. Aruba forandrer de tradisjonelle reglene innen nettverk for å gjøre det enkelt for IT og organisasjoner å bygge bro over de fysiske og digitale verdenene ved kanten; the Edge.