Fokus

Her har vi samlet alle Fokusartikler fra HP.

Artikler fra tidligere Fokusuker

Fokus

Tre opplevelser i en

Stasjonær, bærbar eller telefon? Med nye X3 trenger du ikke velge. For første gang kan du få kraften av en datamaskin i hånden din.

Fokus

Nye tilskudd i prestefamilien

HP satser stort på print og lanserer 15 nye skrivere i begynnelsen av sommeren. Blant de nye tilskuddene finnes blant annet fire helt nye blekkskrivere i den energieffektive PageWide-serien.

Fokus

Workstation i miniformat frigjør plass på skrivebordet

Når HPs produktutviklere satte seg ved arbeidsbordet var ambisjonen å skape en workstation som frigjorde plass på skrivebordet og samtidig hadde ytelse for å kjøre CAD-programmer. Resultatet ble en arbeidsstasjon i et lite format som kan kobles til seks frittstående skjermer og som passer alt fra arkitektkontor til finans- og forsikringsbransjen.

Fokus

Slik ser fremtidens kontor ut

Lette, bærbare PCer som kobles til store, buede dataskjermer uten kabelrot. På fremtidens kontor jobber vi mobilt og velorganisert.

Fokus

Oppgrader for moderne kontorarbeid

Måten vi arbeider på forandrer seg raskt. Det fører til nye krav til design, sikkerhet og løsninger for samarbeid. Dersom ikke alt finnes på plass, risikeres effektivitet å gå tapt, mangelfull informasjonssikkerhet og at man blir en liten attraktiv arbeidsgiver.

Fokus

HP leter etter alternativer til svartelistede kjemikalier

Når HP arbeider med holdbarhet har de fokus på alt fra de minste bestanddelene i datamaskinen til globale prosjekter som gjør teknologien tilgjengelig for flere.

Fokus

Universell dokking, en viktig puslebit

For å arbeide produktivt og ergonomisk trengs det ofte en større skjerm, et tastatur og en mus. Samtidig skal man i dagens aktivitetsbaserte kontor, uten faste arbeidsplasser, kunne dokke enheten sin hvor som helst. Det blir nå mulig med USB-C-teknologien.

Fokus

Enkelhet, sikkerhet og bredde fra HP

Kostnaden for å skrive ut i storformat er så lav at det raskt betaler seg å gjøre det selv også ved mindre volumer. HP har stor produktbredde og møter behov i tiden, som sikkerhet, mobilitet og digitalisering.

Fokus

Tilgang er viktigere enn eierskap

Nå skifter fokus fra å eie hardwaren skriver til å ha tilgang til tjenesten utskrift. Det stiller nye krav til HP, men gir også nye muligheter for både forretningsmessige og miljømessige gevinster.

Fokus

Godt samarbeid hvor som helst

HP har slått fast at det moderne kontoret er overalt. Deres bærebare datamaskiner er designet for en god brukeropplevelse, med full sikkerhet og samarbeidsmuligheter, uansett hvor de brukes.