Hvordan fungerer HP Instant Ink?

HP Instant Ink er basert på sider, ikke patroner/kassetter. Når du har registrert deg for tjenesten, trenger du aldri mer å måtte huske å gå i butikken for å kjøpe patroner eller kassetter! Skriveren varsler når den er i ferd med å gå tom for blekk, og da får du automatisk tilsendt nye patroner.

Månedsavgiften omfatter blekk- og tonerbruk, levering og gjenvinning. Og du trenger ikke å være redd for endringer i utskriftsbehovet, abonnementet kan når som helst endres eller sies opp.

Prising ut fra antall utskriftssider

Med HP Instant Ink får du store patroner og kassetter, prising ut fra antall utskriftsssider og levering direkte til deg når det er tid for å skifte. Det betyr færre patroner/kassetter og kortere leveranser, noe som sparer både penger og miljø.

Slik fungerer det

Velg abonnement

Noen sider i måneden eller full fart hele dagen? Det finnes et abonnement for alle. Abonnementet omfatter blekk eller toner, enkel levering og forhåndsbetalt gjenvinning.

Blekk eller toner sendes uten ekstra kostnad

Når blekk- eller tonernivået er lavt, får du automatisk tilsendt en ny patron/kassett. Patronene/kassettene blir sendt før du trenger dem, og dermed blir du aldri stående uten.

Nyt godt av full fleksibilitet

Du kan når som helst avbryte eller endre plan. Bruker du ikke alle sidene, overføres de automatisk til neste måned.

Jeg ønsker å kjøpe en HP-skriver og deretter starte et abonnement

Nedenfor ser du alle skrivere som er kompatible med HP Instant Ink. Bestill skriveren som dekker dine behov. Når du installerer skriveren, får du spørsmål om Instant Ink og kan tegne det abonnementet som passer best for deg. Husk å ha:

 • Nettilkobling til skriveren
 • Gyldig e-postadresse
 • Gyldig betalingsmåte (for belastning)

Jeg har en HP-skriver – hvordan går jeg frem?

Begynn med å se om skriveren er kompatibel med HP Instant Ink. Hvis ja, får du spørsmål om du vil opprette en HP-konto (eller angi din eksisterende) og deretter registrere et abonnement. Ønsker du å lese mer om Instant Ink før du går videre, kan du gjøre det her

Kontroller om HP-skriveren fungerer med Instant Ink

 • Basert på bruk av utskriftsplan, Internett-tilkobling til kvalifisert HP-skriver, gyldig betalingsmetode, e-postadresse og leveringstjeneste i ditt geografiske område
 • Basert på en månedlig abonnementkostnad for et 1500-siders HP Instant Ink-abonnement sammenlignet med gjennomsnittlige transaksjonskostnader per side for monokrome A4-laserskrivere og MFP-er < USD 450 i samme klasse som bruker originale, integrerte blekkpatroner med standardkapasitet (blekk og trommel i én patron). Studien Buyers Lab October 2020, betalt av HP og basert på undersøkelse av offentlig tilgjengelig informasjon fra og med 30. sept. 2020. Skrivere som er utvalgt i henhold til markedsandeler, rapportert av IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 1. kvt. 2020. Se følgende for detaljer og nyeste rapport: www.keypointintelligence.com/HPTonerServiceROW.
 • Basert på kostnaden til et månedlig abonnement på HP Instant Ink 700-siders plan, uten kjøp av ekstra sider, sammenlignet med kostnad per side for å skrive ut ISO/IEC 24711-sider på de fleste tradisjonelle A4-fargeblekkskrivere og MFP-er i samme klasse, ved bruk av originale standardkapasitets patroner i prisnivået < EUR 200 i de fleste EMEA-land. Storbritannia < GBP 200. Utsalgspriser er ikke medberegnet i denne studien. HP Ink Advantage-skrivere er ikke inkludert, da modellens maskinvare og materiell ikke er standardisert. Studie utført av Buyers Lab i juli 2020 på oppdrag fra HP, basert på offentlig tilgjengelig informasjon per 1. juni 2020. Skrivere utvalgt etter markedsandel iht. IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2020, første kvartal. For mer informasjon: www.keypointintelligence.com/HPInstantInkROW
 • Tilgjengeligheten av programmet vil variere. Retur og gjenvinning av originale HP-patroner og -kassetter er for tiden tilgjengelig i over 60 land, territorier og regioner i Asia, Afrika, Europa og Nord- og Sør-Amerika gjennom HP Planet Partners-programmet. Se følgende for detaljer: hp.com/recycle.
 • Skriveren må ha en direkte tilkobling til Internett for deltakelse i programmet. Internett-tilgang selges separat.
 • Du kan endre eller avbestille planen når som helst på nettet. Hvis du bestemmer deg for å avbestille HP Instant Ink, kan du gå tilbake til å bruke originale HP standard- eller XL-patroner/-kassetter. Planoppgraderinger trer i kraft umiddelbart og beløpene blir trukket med tilbakevirkende kraft eller vil gjelde for neste betalingsperiode, avhengig av brukers ønske. Nedgraderinger eller avbestilling av planer trer i kraft etter gjeldende betalingsperiodes siste dag. Gå til følgende for å se alle detaljer: hpinstantink.com/terms.
 • Overføring betyr at ubrukte sider én måned plasseres i en overføringskonto og kan så brukes på de sidene som overstiger månedsgrensen i de påfølgende månedene. Overføring er begrenset til maksimalt to ganger de månedlige sidene for tjenesteplaner på tonerplaner og tre ganger de månedlige sidene for blekkplaner (toner-eksempel: du kan overføre opptil 100 sider hvis du har en 50-siders plan. Blekk-eksempel: du kan overføre opptil 300 sider hvis du har en 100-siders plan.).
 • 80 % av originale HP-blekkpatroner inneholder mellom 45–70 % resirkulert materiale. 100 % av originale HP-tonerkassetter inneholder mellom 5–45 % resirkulert materiale etter forbruk eller etter industriell bruk. Tonerflasker medfølger ikke. Se www.hp.com/go/recycledcontent for liste.
 • Kunden er ansvarlig for eventuelle gebyrer for sett med ekstra sider i løpet av månedene med tjenesten. Tilbudet er gyldig i alle land (et «deltakerland») der (i) HP Instant Ink-tjenesten er tilgjengelig og (ii) programmet Verv en venn er aktivt, gitt at både den eksisterende kunden og den vervede kunden bor i deltakerland. Det kan være forskjellige tilbud i forskjellige land og/eller på forskjellige datoer. Må være over 18 år. Når kampanjeperioden utløper, vil et månedlig tjenestegebyr, basert på det valgte abonnementet pluss avgifter og potensielle/aktuelle tilleggsgebyrer, bli belastet betalingskortet ditt, hvis ikke tjenesten er blitt sagt opp på hpinstantink.com. For eksisterende kunder som verver til HP Instant Ink, vil kun kvalifiserte vervinger (som definert i betingelsene for HP Instant Ink) være godkjent for tjenestene som tilbys av verveprogrammet, tilsvarende det valgte abonnementet. Det er ingen grense for hvor mange måneder eksisterende kunder kan tjene opp under verveprogrammet. Kunder som verves, må bruke en vervekobling eller -kode for å aktivere registrering, begrenset til én vervekode/-link per skriver. Krever opprettelse av HP Smart-og HP Instant Ink-kontoer og godkjenning av brukervilkår på HP Instant Ink brukervilkår. Tilbudet kan ikke løses inn for penger unntatt der loven krever det. Programinsentivet kan kombineres med andre tilbud fra HP – se fullstendige vervevilkår for mer informasjon. Krever kvalifisert skriver, nettregistrering, gyldig betalingsmåte, e-postadresse og Internett-tilkobling til skriveren.
 • Gratisbilder inkluderer alle bilder som skrives ut fra en mobilenhet, på papir opp til størrelsen 13 x 18 cm. Krever registrering for en betalt plan for HP Instant Ink, Internett-forbindelse til skriver, gyldig betalingskort, e-postadresse og leveransetjeneste i ditt geografiske område. Bilder skrevet ut på papir opp til størrelsen 13 x 18 cm fra mobilenheter teller ikke mot de månedlige sidene inkludert i HP Instant Ink-planen din. Begrensninger kan gjelde. Sider som skrives ut fra mobilenheter og som ikke er bilder eller er bilder på papir større enn 13 x 18 cm, teller mot de månedlige sidene inkludert i HP Instant Ink-planen din. Skriveren krever direkte tilkobling til Internett for deltagelse i programmet. Internett-tilgang selges separat. Se hpinstantink.com for mer informasjon om Instant Ink-planer. Se hp.com/go/mobileprinting for informasjon om lokale utskriftskrav.