Konftel

Siden oppstarten i 1988 har Konftel hjulpet bedrifter og organisasjoner over hele verden med å møtes på avstand. Med deres konferanseløsninger med lyd- og videokvalitet i verdensklassen, samarbeider du både effektivt og miljøvennlig i alt fra hjemmekontor til større møterom. Konftels produkter har flere ganger blitt belønnet for brukervennlighet, kvalitet og design.

personer i ett konferensrum som använder Konftels hybridlösning

“Den mest prisvennlige videoløsningen”

Konftel C50800 Hybrid er premiumpakken for video i mellomstore og store møterom, som gir enestående kvalitet på både lyd og bilde. Her får PTZ-kameraet Konftel Cam50 selskap av konferansetelefonen Konftel 800 og Konftel OCC Hub for One Cable Connection.

Frost & Sullivan har gitt Konftel C50800 Hybrid oppmerksomhet med en Product Leadership Award. Den velrenommerte analyseselskapet syns videoløsningen er den mest prisgunstige som finnes på markedet.

Videopakke for BYOM

Videopakke for BYOM

Det spiller ingen rolle hvilke samarbeidsverktøy du foretrekker, enten det er Micro- soft Teams, Zoom, Webex, Google Meet eller noe annet, Konftels videopakke gir enkel tilkobling til lyd, kamera og skjerm i konferanserommet. Ta med deg møtet på en valgfri laptop som kan tilkobles via USB, plugg inn og sett i gang. Vi kaller det BYOM (Bring Your Own Meeting).


Les mer »

A computer with a webcam on it

Kameraer og høyttalertelefoner

Konftels konferansekameraer og høyttalertelefoner holder standard i verdensklassen og med det brede sortimentet finnes det noe for alle møtestørrelser og behov. Alt fra hjemmekontor til ordentlig store konferanserom. USB-tilkoblede produkter gir stor frihet og fleksibilitet. Hvis du ikke vil låse opp laptoppen eller mangler en rom-PC, ta en titt på noen av de SIP-baserte alt-i-ett-produktene.


Les mer »

Konftel

Konftel er ledende innen produkter for samarbeidsløsninger. Helt siden 1988 har Konftels misjon vært å hjelpe mennesker rundt om i verden med å gjennomføre møter, uansett avstand. Av erfaring vet de at samarbeid over distanse er en effektiv måte å spare tid og penger på, samtidig som det er mer miljøvennlig. Perfekt lyd og krystallklare videobilder er avgjørende for produktive møter, det er derfor Konftel alltid har den siste teknologien i samarbeidsløsningene sine. Konftels lydteknologi OmniSound® er innebygget i alle konferanseenheter fra Konftel. Produktene selges globalt under varemerket Konftel og hovedkontoret deres ligger i Umeå.