En smartere vei fremover

Det er tydelig at mer miljøvennlige ideer er den riktige veien fremover for organisasjoner. Og overgangen til mer bærekraftig teknologi kan gi en rekke fordeler for miljøbevisste virksomheter.

Bærekraftig teknologi for alle

Det kan være en fordel å velge partnere med likesinnede organisasjoner, spesielt de som kan hjelpe deg med å utvikle virksomheten din på en rekke nøkkelområder.

Innovasjoner som er innebygd i Lenovos produkter og løsninger kan hjelpe deg på veien mot mer miljøvennlig IT. Lenovo gjør det enklere å jobbe mer effektivt – fra mer bærekraftige produksjonsmetoder til miljøvennlig produktdesign og ansvarlig drift. Våre teknologier er utviklet for å minimere karbonavtrykket, optimalisere resirkulering og gjenbruk, samt forlenge produktets levetid.     

Som verdens ledende PC-produsent mener Lenovo at de har et ansvar for å levere bærekraftig teknologi til alle. 

Skap en grønnere verden sammen

Lenovo fokuserer på fem områder, og her får du se suksesstallene for alle fem.Undersøk detaljene for hvert område og se hvordan Lenovo kan hjelpe dere til å bli en mer miljøvennlig organisasjon ved å lese dokumentet på én side som følger med.

ESG OnePager Circular Economy ESG OnePager Energy Conservation ESG OnePager Packaging ESG OnePager Recycling ESG OnePager Social Impact

Utviklet for å endre verden

ThinkPad Z13 og Z16 er laget av 75 % resirkulert aluminium, leveres i komposterbar emballasje og er utviklet for de som krever endring. Det nye, markante designet gjenspeiler skiftende holdninger til teknologi, dens innvirkning på miljøet og opprinnelsen til råkomponenter. Ja, den ser bra ut. Og den føles enda bedre.

Les mer

Smartere teknologi for en lysere fremtid

 • Siden 2008 har vi redusert emballasjebruken med mer enn 3 100 tonn
 • Vi planlegger å fjerne 1 million tonn drivhusgassutslipp fra forsyningskjeden innen 2025
 • ThinkPad bærbare PC-er vil være 30 % mer energieffektive innen 2030
 • Vi har brukt nesten 50 millioner kg resirkulert plast i produkter og emballasje siden 2005
 • Innen 2025 vil alle PC-produktene våre inneholde kildesorterte materialer
 • Vi er i ferd med å resirkulere og gjenbruke mer enn 362 millioner kg uttjente produkter innen 2025
 • Designeksperter vil tilpasse 75 % av produktene våre for å sikre at de kan brukes av alle uavhengig av funksjonsdyktighet eller -evne

Klimakompensering ved kjøp

Med Lenovos klimaprogram, CO2 Offset Service, kan du kompensere for CO2-utslipp når du kjøper nytt utstyr. Formålet med programmet er å hjelpe deg som kunde med å ta ansvar uten å investere mye tid. 
Hvis du velger å klimakompensere for enhetene dine, får du et sertifikat som du kan bruke til å kommunisere miljøarbeidet ditt. Sertifikatet angir den nøyaktige mengden CO2-utslipp som er klimakompensert. 
Beløpet som kompenseres investeres deretter av Lenovo i grønne energiprosjekter i samarbeid med verdens ledende offsetleverandør, ClimeCo.   

Les mer

Slik går du frem for å inkludere CO2 Offset Service i kjøpet ditt. 

 • Velg hvilke produkter du vil kjøpe
 • Ta kontakt med vår salgssupport og fortell at du vil legge til CO2 Offset Service, Lenovos klimaprogram
 • Vi hjelper deg med å registrere kjøpet sammen med tjenesten
 • Vi sender deg en e-postbekreftelse for godkjenning
 • Du mottar produktene dine med Carbon Offset-merking og CO2-sertifisering

Følgende fire produkter inkluderer CO2 Offset Service, og kan kjøpes direkte uten at du behøver å kontakte vår salgssupport.