Lenovo recommends Windows 11 Pro for business

En moderne virksomhet

Vi lever i en verden i konstant endring – utvikle deg og blomstre med Lenovo. Bedrifter over hele verden står hele tiden overfor nye utfordringer. Men disse bør ikke bli en flaskehals for virksomheten din. Med de riktige teknologiske løsningene kan de fleste små og mellomstore bedrifter bli mer produktive i et hybrid arbeidsmiljø, og fortsette arbeidet med å digitalisere virksomheten uten at det går utover sikkerheten.

Slik kan Lenovo hjelpe virksomheten din på tre grunnleggende måter

En fleksibel arbeidsstyrke

Teamene dine jobber nå fra hvor som helst. Lenovo kan bidra til at de ansatte trives ved å hjelpe dem med produktivitet, samarbeid og digital sikkerhet.

Skap en moderne arbeidsplass

Lenovo har integrerte løsninger som muliggjør moderne IT-drift, enten du ønsker å styrke virksomheten eller holde deg oppdatert på IT-løsninger hvor som helst med Windows 10 Pro.

Forretningskontinuitet

Hold virksomheten i gang uansett hvor teamene befinner seg. Lenovo leverer enheter og løsninger som reduserer risiko og nedetid.

Utfordringer med hybridarbeid og hvordan man løser dem

Fra administrasjon av datasikkerhet til å hjelpe de ansatte med å etablere og optimalisere hjemmekontoret – disse store utfordringene under pandemien krevde at vi reagerte besluttsomt og effektivt. Les mer om hvordan 4 000 IT-ledere har taklet tre av de største utfordringene under pandemien, og bruk sjekklisten til å videreutvikle din egen strategi for hybridarbeid.

Teknisk support 24/7

Rask hjelp og support er viktig for økt trygghet og hvis noe uforutsett skulle skje. Det gjør denne tjenesten optimal for deg. Lenovo Premier Support fungerer som en intern IT-avdeling, som hjelper deg med maskin- og programvarerelaterte spørsmål og tilbehør. En omfattende tjenesteportefølje som støtter IT-produktene dine gjennom hele livssyklusen.

Les mer

ThinkShield – En sikker PC i alle situasjoner

I dag er IT-sikkerhet viktigere enn noensinne, ettersom det digitale trusselbildet blir stadig mer komplekst. Når du har sikret et sted, kan hackerne slå til et helt annet sted. Datamaskiner er sårbare hele veien fra produksjon til avfallshåndtering. ThinkShield er Lenovos portefølje av sikker maskinvare, programvare og tjenester for omfattende og tilpassbar end-to-end-beskyttelse.


Les mer

Klimakompensering ved kjøp

Med Lenovos klimaprogram, CO2 Offset Service, kan du kompensere for CO2-utslipp når du kjøper nytt utstyr.


Formålet med programmet er å hjelpe deg som kunde med å ta ansvar uten å investere mye tid.

Les mer