Lenovo ThinkShield

Visste du at 67 % av alle bedrifter i dag ikke klarer å oppdage usikker bruk av mobile enheter? ThinkShield er Lenovos portefølje av sikker maskinvare, programvare og tjenester for omfattende og tilpassbar end-to-end-beskyttelse.

Lenovos ThinkPad-enheter er beskyttet av ThinkShield gjennom hele levetiden

IT-sikkerhet er viktigere enn noensinne. Det dukker stadig opp nye former for trusler. Når ett sted er sikret, dukker det opp hackere et annet sted. Datamaskiner er sårbare hele veien fra produksjon til avhending. Lenovo har samlet og styrket hele sin beholdning av omfattende sikkerhetsløsninger i ett sterkt konsept: ThinkShield. Sikkerhetskonseptet innebærer at datamaskinen din er beskyttet gjennom hele levetiden. Den beskytter din identitet og ditt personvern når du er på nett og allerede før maskinen forlater fabrikken.

Unngå nettrusler

Hackere og IT-kriminelle er fornøyd når du er på nett, men med ThinkShield kan du håndtere truslene som finnes der.

Det er enklere å hacke datamaskinen din enn du kanskje tror. Kan du stole på at Wi-Fi-forbindelsen på din lokale kafé ikke er en bakdør for IT-kriminelle? Og kan sikkerhetsløsningen på arbeidsplassen oppdage alle mistenkelige elementer på alle nettsteder? Svaret er selvfølgelig nei, og det er derfor du trenger Lenovo ThinkShield, som er innebygd i alle Lenovos ThinkPad-enheter.

Beskytter din ThinkPad allerede under produksjonen

Er datamaskinen din sikker når du starter den for første gang? Lenovo har sikkerhetsstandarder på plass gjennom hele produksjonsprosessen.

IT-kriminelle finner hele tiden nye måter å bryte sikkerheten på. Du kan ikke vite om datamaskinen er sikker når du starter den opp for første gang. Har uautoriserte personer hatt tilgang til den under produksjonen? Med en Lenovo ThinkPad slipper du å tenke på dette. Den leveres med sikkerhetskonseptet ThinkShield. ThinkShield er ikke aktivert bare når maskinen er i bruk, men også mens den blir produsert.

I følge Pasi Välimaa er hensikten å garantere høy sikkerhet fra start til slutt. Lenovo sørger for dette på flere måter.

Forhindrer at identiteten din blir stjålet

Hvordan sikrer du at rett bruker logger på en datamaskin slik at verken brukeren eller organisasjonen havner i faresonen?

Annethvert sekund blir noens identitet stjålet et eller annet sted i verden. Identitetstyveri er en raskt voksende trussel mot sikkerheten til enkeltpersoner og organisasjoner. De fleste brudd på datasikkerheten skyldes nettopp identitetstyveri. Hva kan du så gjøre for å ligge ett steg foran nettkriminelle?

I følge Pasi Välimaa kan du ta et stort steg for å beskytte identiteten din ved hjelp av sikkerhetskonseptet ThinkShield.

“ThinkShield er en integrert del av Lenovos ThinkPad-maskiner. Den beskytter identiteten din effektivt på flere måter”, forklarer Pasi Välimaa og fremhever spesielt effekten av multifaktoridentifikasjon og Intel Authenticate-teknologien.

Beskytt dine data effektivt

Er du redd for at uautoriserte personer skal få tilgang til virksomhetskritiske data?

Filer og dokumenter på datamaskinen er mer sårbare enn noen gang før. Og vi kan ikke bare skylde på Internett. Hvis du bruker PC-en på et offentlig sted, for eksempel på en kafé eller et tog, kan nysgjerrige øyne titte deg over skulderen. Nettkriminelle kan tråle harddisken på jakt etter informasjon når du skal selge eller kassere PC-en. Dette forklarer Pasi Välimaa for oss. Men når du velger en ThinkPad beskyttes dine data med ThinkShield på flere effektive måter.