aI arrow-down-small arrow-down arrow-left-corner arrow-left-small arrow-left arrow-right-corner arrow-right-small arrow-right arrow-up-small arrow-up availability awards badge-employee bag button-click-2 button-click calendar-check calendar carrot cart-clock check-box check circle clock close cloud-2 cloud-safe clouds-download clouds-upload code coffee compact compare computer connect-network contact-user contact conversation credit-card delivery-2 delivery desk diploma doc docs document-license download dustin-symbol-innerdustin-symbol-outerdustin-symbol easy-workplace education email-recieve email-send email equality event-micro fabric folder food gallery gaming gift globen graph hamburger headphones heart heart home idea image info-attention it key kitchen knowledge label laptop leaf list location log-in log-out lounge-zone man-woman market meeting-2 meeting meetings microsoft-365 minus mouse network-wifi-2 network-wifi network office-2 office-3 office-4 office pen phone plus popover-arrow popover-edge-arrow presentation printer question report-doc report-numbers report-stats screen search security-2 security seminar-micro-2 seminar-micro server service services settings shopping-cart-2 shopping-cart-3 shopping-cart-4 shopping-cart-5 shopping-cart silent skip-left skip-right sound speech-bubble-2 speech-bubble star-black-gray star-black star-gray star statistic-2 statistic stop storage switch-account tea-1 tea-2 time-ongoing tomato trash-bin travel upload user-minus user-plus user video-elearnings video-play-button weather-activitet workplace zoom-in zoom-out
Logitech logo

Logitech

Logitech fokuserer på innovasjon og kvalitet og utvikler tilbehør for å gi mennesker en bedre opplevelse i den digitale verden. Selskapet startet i 1981 med mus som (ny på den tiden) ga en intuitiv måte å bruke datamaskinen på. De ble verdensledende på mus for datamaskiner og har gjenoppfunnet musen på mange forskjellige måter for å møte behovene som er i rask utvikling, for stasjonære og bærbare datamaskiner.

Les mer »
work better solutions banner

Løsninger for alle arbeidsplasser

Dagens arbeid skjer praktisk talt overalt, noe som krever verktøy tilpasset ulike brukere, arbeidsplasser og tiltak. Arbeidsplassen krever også mye fra IT gjennom komplekse utfordringer – fra sikkerhet og tilkobling til verktøy og forretningskontinuitet. Våre videokonferanseprodukter er utformet for alle arbeidsmiljøer og gir deg kraftige, brukervennlige løsninger for hele organisasjonen. Dette skaper produktive og mer effektive team både på kontoret, hjemme og ved fjernjobbing fra andre steder.

work better solutions banner

Work better

Smartere verktyøy. Høyere produktivitet

Den moderne arbeidsplassen krever verktøy som lar teamene yte maksimalt. Men etter hvert som skrivebordet fylles med flere skjermer og enheter som alle kjører ulike plattformer, kan tilkoblinger og optimalisering av arbeidsflaten bli skape problemer for alle og enhver.

Våre datamuser, tastaturer og webkameraer står overfor disse utfordringene hver eneste dag. Vårt brede utvalg av trådløse presisjonsverktøy er utformet for å øke brukerens produktivitet og optimalisere plassbruken. Logitech-programvaren tilbyr innovative funksjoner som styring av flere enheter og applikasjoner, som tar produktiviteten til et helt nytt nivå med produkter som er utviklet for å akselerere teamets produktivitet, og dette innebærer en stor gevinst for arbeidsplassen.

work healthier solutions banner

Work healthier

Ergonomiske datamuser og tastaturer for brukere som ønsker både komfort og høy ytelse. Digitale medarbeidere bruker mer tid enn noensinne på gjentatte oppgaver som kan øke muskelspenninger, forårsake helseplager og negativt påvirke den totale produktiviteten. Med større bevissthet om digitalt velvære etterspør flere brukere ergonomiske verktøy som bidrar til å lindre smerte eller ubehag.

Vår ergo-produktserie går enda lenger. Den er designet med kriterier fastsatt av ledende ergoterapeuter, og er testet i vår egen ergo lab. Det er vitenskapelig bevist at disse produktene reduserer vedvarende muskelaktivitet og forbedrer den generelle holdningen og komforten, uten at det går utover produktiviteten.

work together solutions banner

Work together

Bransjeledende løsninger for team som samarbeider ved skrivebord eller i møterom av alle størrelser. Videokonferanser har blitt en nødvendighet innen mange virksomheter for å kunne spre team mest mulig effektivt og samtidig ha et produktivt samarbeid uansett hvor de befinner seg. Team over hele verden bruker i dag videokonferanseløsninger for enkelt samarbeid, også på tvers av landegrensene.

Våre prisgunstige og fleksible videokonferanseløsninger passer for alle arbeidsplasser. Uansett om teamet ditt er på kontoret, arbeider hjemmefra eller begge deler, tilbyr våre verktøy overlegen audiovisuell kvalitet med smart og brukervennlig programvare. Våre løsninger er også utformet for kompatibilitet med din foretrukne videokonferanseplattform.

work remote solutions banner

Work remote

Kraftige verktøy for produktivitet og samarbeid for teammedlemmer som jobber hjemmefra eller er på jobbreise. Fjernarbeid er viktigere enn noensinne, og bedriftene har behov for nyttige og fleksible verktøy som både kan brukes fra hjemmekontoret og på jobbreisen for å kunne skape like høy produktivitet som på kontoret. Ingen arbeidsplasser like, og det kreves derfor løsninger som skreddersydd etter individuelle behov.

Våre løsninger for fjernarbeid består av innovative produkter som er trådløse, enkle å koble til og brukervennlige. Fra kraftige skrivebordsløsninger som gjenskaper kontoropplevelsen hjemme til lette, slitesterke løsninger for å gi jobbreisende som bruker bærbar PC og enda bedre funksjonalitet og fleksibilitet.  

Logitech

Logitech fokuserer på innovasjon og kvalitet og utvikler tilbehør for gi mennesker en bedre opplevelse i den digitale verden.

Selskapet startet i 1981 med mus som (ny på den tiden) ga en intuitiv måte å bruke datamaskinen på. De ble verdensledende på mus for datamaskiner og har gjenoppfunnet musen på mange forskjellige måter for å møte behovene som er i rask utvikling, for stasjonære og bærbare datamaskiner.

Siden denne tidlige starten har Logitech utvidet sin ekspertise innen produktdesign, med en bred portefølje av tilbehør som er den "siste lenken" mellom deg og datamaskinen, spillkonsollet eller det digitale musikk- eller hjemmeunderholdningssystemet.

Med solgte produkter i nesten alle land i verden, omfatter Logitechs ledende posisjon nå et bredt spekter av tilbehør (både trådløst og med kabel). Hovedvekten ligger spesielt på produkter for PC-navigering, spill, internett-kommunikasjon, digital musikk og kontroll av utstyr for hjemmeunderholdning.

For hver produktkategori studerer Logitech hvordan kundene bruker sine digitale enheter, og deretter tar designere og ingeniører sikte på å finne ut av hvordan de kan skape en bedre opplevelse med disse enhetene - rikere, mer komfortabelt, morsommere, mer produktivt og smartere.