aI arrow-down-small arrow-down arrow-left-corner arrow-left-small arrow-left arrow-right-corner arrow-right-small arrow-right arrow-up-small arrow-up availability awards badge-employee bag button-click-2 button-click calendar-check calendar carrot cart-clock check-box check circle clock close cloud-2 cloud-safe clouds-download clouds-upload code coffee compact compare computer connect-network contact-user contact conversation credit-card delivery-2 delivery desk diploma doc docs document-license download dustin-symbol-innerdustin-symbol-outerdustin-symbol easy-workplace education email-recieve email-send email equality event-micro fabric folder food gallery gaming gift globen graph hamburger headphones heart heart home idea image info-attention it key kitchen knowledge label laptop leaf list location log-in log-out lounge-zone man-woman market meeting-2 meeting meetings microsoft-365 minus mouse network-wifi-2 network-wifi network office-2 office-3 office-4 office pen phone plus popover-arrow popover-edge-arrow presentation printer question report-doc report-numbers report-stats screen search security-2 security seminar-micro-2 seminar-micro server service services settings shopping-cart-2 shopping-cart-3 shopping-cart-4 shopping-cart-5 shopping-cart silent skip-left skip-right sound speech-bubble-2 speech-bubble star-black-gray star-black star-gray star statistic-2 statistic stop storage switch-account tea-1 tea-2 time-ongoing tomato trash-bin travel upload user-minus user-plus user video-elearnings video-play-button weather-activitet workplace zoom-in zoom-out

Microsoft

Det er nok få personer som aldri har hørt om Microsoft og det er ikke så rart siden selskapet har spilt en enormt viktig rolle i datahistorien. Selskapet ble grunnlagt i 1975 av Bill Gates og Paul Allen og det tok bare fem år før de ble kontaktet av IBM for å skape et operativsystem til bedriftens datamaskiner. Resultatet ble et operativsystem som i dag har legendarisk status, MS-DOS Les mer »

Surface-familien

For å kunne virkeliggjøre ideene dine trenger du kraftige verktøy som leverer en perfekt balanse mellom fleksibilitet, ytelse og håndverk. Alle Surface-enheter er laget med tanke på dette sånn at du skal kunne skape uten å måtte kompromisse.

Les mer om Surface-familien

Microsoft Teams

Effektivt samarbeid er avgjørende for stort sett alle selskaper i dag. Samtidig trenger hvert team friheten til å samarbeide på en måte som passer dem. Med Teams i Office 365 oppnås effektivitet gjennom fleksibilitet.

Les mer

Office 365 abonnement

Arbeid slik du vil fra hvor som helst. Med Office 365 Business Premium får du e-posttjeneste pluss skrivebords-, mobil- og nettversjoner av Word, Excel, PowerPoint og Outlook, i tillegg til andre verktøy som bidrar til å drive og styrke virksomheten. Programmer oppdateres alltid.

Les mer

Microsoft 365

M365 er en “best of Microsoft”-løsning som kombinerer Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security. Med M365 kan mindre bedrifter få den samme sikkerheten som store bedrifter i en alt-i-ett-løsning laget for dagens mobile måte å arbeide på.

Les mer

Microsoft Server

Med mange nyheter og oppdateringer om sikkerhet, hybridløsninger og administrasjon, er Windows Server 2019 det åpenbare valget for mange brukere.

Les mer

Microsoft

Det er nok få personer som aldri har hørt om Microsoft og det er ikke så rart siden selskapet har spilt en enormt viktig rolle i datahistorien.

Selskapet ble grunnlagt i 1975 av Bill Gates og Paul Allen og det tok bare fem år før de ble kontaktet av IBM for å skape et operativsystem til bedriftens datamaskiner. Resultatet ble et operativsystem som i dag har legendarisk status, MS-DOS. MS.DOS fikk raskt feste på markedet og når Microsoft i 1985 lanserte Windows ble historie skapt. Det er tross alt sånn at de aller fleste datamaskiner i verden fremdeles i dag har en versjon av Windows installert.

Foruten å stå bak verdens mest populære operativsystem for datamaskiner, har Microsoft også revolusjonert hvordan mange jobber takket være Microsoft Office og i senere tid Office 365. Hvor mange av dere som leser dette har ikke noen gang sittet og jobbet med Microsoft Excel eller skrevet dokumenter i Microsoft Word?

Takket være programmer som Outlook, Microsoft Exchange og Windows Server, har Microsoft alltid vært en av grunnpilarene for det moderne kontoret og sånn er det enda i dag.

Maskinvare

Ikke nok med at Microsoft er en av verdens ledende utviklere på programvare, i senere tid har de også begitt seg inn på markedet for maskinvare og det har vært svært vellykket. Blant annet står Microsoft for en av dagens mest populære spillkonsoller i form av Xbox One og allerede første generasjon av Xbox ble en stor suksess. Etter å ha kjøpt opp Nokia, produserer til og med Microsoft sine egne mobiltelefoner og om man er ute etter et nettbrett har bedriften Microsoft Surface å tilby.