Fokuser på det som er viktigst

Copilot for Microsoft 365 lar deg fokusere på det som er viktigst – å utvikle bedriften din. Det betyr at du som bruker får mer tid til å fokusere på de viktigste arbeidsoppgavene og redusere tiden som går med til administrative og repeterende oppgaver – for Copilot er integrert i appene du bruker hver dag. Hos Dustin har vi eksperter som hjelper deg hele veien fra tanken oppstår til den er fullt integrert. Bestill en evaluering i dag for å se hvordan dere kan komme i gang med Copilot for 365.

Det er et par ting du må tenke på før du og medarbeiderne dine tar i bruk Copilot. I tillegg til å sørge for at bedriften har de riktige lisensene, må du eller andre IT-ansvarlige klargjøre bedriftens IT-miljø. Dette for å sikre at KI-assistenten – og de som har tilgang til den – får relevant og sikker informasjon.

Still deg gjerne følgende spørsmål:

  • Hvilke data skal Microsoft Copilot få tilgang til?
  • Hvilken del av virksomheten har størst behov for løsningen?
  • Har vi intern kompetanse til å organisere dataene, eller trenger vi hjelp?

Føles det vanskelig å komme i gang? Vi hjelper deg gjerne med en såkalt «readiness assessment» før du begynner å bruke den nye KI-assistenten. Dessuten står våre dyktige eksperter til tjeneste for å bygge opp og støtte deg i de tekniske prosessene.

Har dere allerede all ekspertisen dere trenger i bedriften? Da kan dere kjøpe lisenser til Copilot for Microsoft 365 (og mye annet) direkte via Dustin Software Marketplace

Vil du vite mer om hvor enkelt det er å administrere alle lisenene til bedriften via Dustin Software Marketplace?

Les mer om hvordan Copilot kan hjelpe bedriften din