Bedre samarbeid med Teams.

Effektivt samarbeid er avgjørende for stort sett alle selskaper i dag. Samtidig trenger hvert team friheten til å samarbeide på en måte som passer dem. Med Teams i Office 365 oppnås effektivitet gjennom fleksibilitet.

Hva er Teams?

Teams er et chatbasert, fleksibelt og tilpassbart arbeidsområde i Office 365 som danner knutepunkt for samarbeid i ulike team. For hvert team er det mulig å skreddersy hva som skal være på Teams-området etter hvilken informasjon teamet trenger.

Kommunikasjon kan foregå på den mest hensiktsmessige måten - chat-samtaler, møter, private samtaler og gruppesamtaler. Fordi det er skybasert, kan du nå Teams hvor enn du befinner deg, fra en PC, Mac eller mobil enhet.

Enkel innlogging og compliance med Teams

Ulike verktøy for ulike behov

Å få ting gjort på jobben betyr i økende grad samarbeid. Du interagerer daglig med ulike mennesker, både med kolleger i ditt eget firma og med kunder, leverandører og andre. For å oppnå framgang, gjelder det å få den beste effekten av all denne interaksjonen.

I utformingen av Office 365 har Microsoft utgått fra at interaksjonen foregår i tre kretser, som hver har et verktøy som passer:

  • For folk utenfor egen bedrift brukes hovedsakelig Outlook, det vil si e-post.
  • I en ytre krets inngår personer som du jobber åpent med i egen organisasjon. Der passer Yammer.
  • I en indre krets inngår dine kolleger som du jobber med til daglig, med viktige prosjekter. Det er for denne kretsen Teams passer best.

Få igang teamet ditt i Teams

Her får du seks tips som hjelper deg å hurtigstarte arbeidet i Teams:

1.

Under Teams kan du enkelt skape nye team, og du finner alle team som du er medlem i.

2.

Samarbeidet innen et team skjer i ulike kanaler, som skapes utfra emne, avdeling eller bare for å for eksempel kunne dele morsomme ting med hverandre.

3.

I kanalene kan du blant annet bestille møter, delta i team-chatter, dele, kommentere og samarbeide i filer eller starte nye chat-samtaler hver for seg eller i grupper.

4.

Hver kanal inneholder faner som samler teamets chat-samtaler, viktige filer, nettsteder, apper og tjenester.

5.

I tillegg til å bestille møter, kan du også starte møter med team-medlemmer online, direkte og spontant.

6.

Glem ikke å laste ned Teams-appen til mobilen din, slik at du har tilgang til Teams selv når du er på farten.