Oppdag Dustins egne varemerker

Dustin har et av markedets bredeste utvalg av IT-produkter og tilhørende tjenester. Vi har også egne merkevarer som utfyller og utvider sortimentet ytterligere.

Målet med Private Label er å tilby kvalitet og rimelige produkter, virkelig gode produkter som ikke koster en formue. Dessuten er produktene grundig testet og valgt ut av oss.

Vi tar et stort ansvar for hvordan Private Labels-produkter er produsert og har langsiktige relasjoner med våre leverandører. Ved å besøke fabrikkene og kontinuerlig gjennomføre fabrikkinspeksjoner, kan vi sammen med lokale ombud sørge for at våre standarder overholdes, og at mangler blir utbedret.

Factory audit by Dustin

Produktutvikling innenfor våre egne merkevarer er høyt prioritert. Derfor sørger vi for å være til stede i produksjonslandene for å finne nye, spennende og innovative produkter.

Du er velkommen til å utforske katalogen vår.

Overfør filer raskt og enkelt med Tranzips praktiske og prisgunstige USB-minner. I sortimentet finner du mikro- og standard USB-minner i stilren design, perfekte å ha med i datavesken eller på reisen. Funksjoner som dra og slipp direkte til enheten og en holdbar design i børstet stål, gir en bedre brukeropplevelse.

Se alle produkter

I Cirafons sortiment finner du et bredt spekter av kvalitetsprodukter innen mobil- og PC-tilbehør, for eksempel skjermbeskyttelse, personvernfiltre, ladere, PC-vesker og powerbanker. De fleste har kort leveringstid, så pass på å bestille nå. Det finnes produkter som passer for alle.

Se alle produkter

Alledra tilbyr energismart og prisgunstig LED-belysning med varierende effekt og sokkel. Samtlige produkter i Alledras sortiment holder energiklasse A+ og har en brenntid på minimum 30 000 timer.

Se alle produkter

I Kivocase-katalogen finner du elegante vesker, ryggsekker og kofferter til bærbare PC-er, designet for deg som er på farten. Serien er nøye utvalgt og testet for å beskytte datamaskinen mot støt og fall, og dataveskene finnes i ulike størrelser med mange smarte rom og tilbehør.

Se alle produkter

Prokord har et bredt utvalg av installasjonsprodukter som gjør at du kan arbeide så effektivt som mulig. I sortimentet finner du i tillegg til alle kabler, også adaptere, skrivebord, dokkingstasjoner og veggbeslag. Med Prokords produkter kan du være sikker på at alt fungerer.

Se alle produkter

Voxicon er et nytt alternativ for deg som ønsker mye kvalitet for pengene. I sortimentet finner du en rekke produkter som gjør at du kan kommunisere effektivt, som for eksempel høyttalere og hodetelefoner. Alltid på lager og nøye utvalgt av oss.

Se alle produkter

Gilford er vårt nyeste tilskudd med produkter som toner og blekk, og er smarte produkter for deg som vil ha mye for pengene. Nøye testet og utvalgt av oss.

Se alle produkter