Velkommen til Women
in Business.

Velkommen til Women in Business.

Dustins eksklusive nettverksevent – av kvinner, for kvinner.

Women in Business er et nettverksevent som henvender seg til karrierekvinner. Her kan du diskutere aktuelle temaer og utvide nettverket ditt i et åpent og inspirerende forum.

Vi ønsker velkommen til en inspirerende kveld med foredrag og diskusjoner om temaet “Moderne lederskap”.

Oppgaven som leder kan inneholde mange utfordringer og kompromisser. For å lykkes, må man skape en engasjerende bedriftskultur og veilede medarbeiderne i riktig retning for å oppnå gode resultater.

I løpet av kvelden deler to kvinner sine erfaringer: Anita Krohn Traaseth, næringslivsleder, styremedlem og forfatter; og Jenny Ring, en av Dustins kvinnelige ledere.

Anita Krohn Traaseth vil i foredraget ”Bjerk i storm” fortelle om hvordan det er å lede og leve i både medvind og motvind. Jenny Ring vil fortelle om sin personlige reise samt dele sine erfaringer om hvilke lederegenskaper som er de beste når du skal bygge et dream team.

Kvelden byr også på mat og drikke samt muligheten til å bygge nettverk og få nye, verdifulle kontakter.

Dustin i samarbeid med

Dell Emc logotype

Program

19. september 2019 kl 16.00

Mini Bottle Gallery, Kirkegata 10, 0153 Oslo

16:00-16:30 Registrering

16:30-16:45 Dustin ønsker velkommen

16:45-17:45 Foredrag (engelsk): Jenny Ring

18:00-18:45 Foredrag: Anita Krohn Traaseth

19:00-21:00 Nettverk og mat

Meld deg på her

Eventet henvender seg til karrierekvinner. Påmelding til arrangementet er gratis og skjer etter først-til-mølla prinsippet, da vi har et begrenset antall plasser. Hvis du blir forhindret fra å delta, skal avmelding skje til event@dustin.no. Fristen for påmelding er 10. september 2019.

Foredragsholdere:

Portrait of Anita Krohn Traaseth

Anita Krohn Traaseth / Næringslivsleder, styremedlem og forfatter

Anita Krohn Traaseth er tidligere CEO i Innovasjon Norge (til 2019) og den første kvinnelige administrerende direktør i Hewlett-Packard Norway (til 2014). Kåret til en av topp 50 globale forretningstenkere 2018 av Thinkers50 Radar samt blant topp 50 mest inspirerende kvinner i European Tech 2015 og 2016. Hun har bred erfaring fra å lede og transformere komplekse matrise-organisasjoner. Anita Krohn Traaseth er nå medlem av European Innovation Council Advisory Board (EIC) og leder av regjeringens utvalg for innovasjon og vekst i grøntsektoren.

Jenny Ring

Jenny Ring / EVP Supply Chain

Jenny Ring har arbeidet i Dustin siden 2015, men har før det hatt forskjellige lederstillinger innen e-handel, salg og kundeservice i mer enn 20 år. I 2018 mottok Jenny en prestisjefylt pris som ”Årets Leder” i Axel Johnson Group. Jenny arbeider ut fra mottoet ”Happy People = Happy Results”, og hun deler sine beste råd om hvordan man bygger et dream team.