Blue Microphones Yeticaster (Yeti + Radius III + Compass) Svart
Det ultimate mikrofonoppsettet for skrivebordet ditt. Pakken inneholder 3-leddet arm, dempet mikrofonholder og mikrofon.
Mikrofonteknologi Condenser
Mikrofondriftsmåte Toveis, Kardioid, Rundtstrålende, Stereo
Overføringsteknologi Kablet
Fargekategori Svart
1 499,-
Boya BY-M1000 Kondensatormikrfon XLR Svart
By-M1000 studiomikrofon er egnet til å spille inn instrumenter og vokal i prosjekter og profesjonelle applikasjoner, for f.eks. sangere, låskrivere, podcastere og hjemmestudioinnspillinger.
Mikrofonteknologi Condenser
Mikrofondriftsmåte Toveis, Kardioid, Rundtstrålende
Overføringsteknologi Kablet
Fargekategori Svart
1 199,-

Mikrofoner for alle bruksområder

Her har vi samlet mikrofoner av ulike typer og for ulike bruksområder slik at du skal kunne finne noe som passer for deg. 

Mikrofoner for streaming og innspilling av podcast

Vi har blant annet stormembransmikrofoner for skrivebordet som passer for dem som streamer på Twitch eller spiller inn seg selv og legger opp på YouTube. En stormembransmikrofon av denne typen er også perfekt som mikrofon til podcast- innspilling. 

Mikrofoner til konferanserom, forelesninger med mer.

Vi har også en samling bordmikrofoner som er laget for å brukes i konferanserom og ved forelesninger med mer. Disse mikrofonene er som oftest utstyrt med flere mikrofonkapsler som samarbeider for å ta opp lyden på beste måte uansett hvor den kommer fra. 

Andre mikrofoner

Andre mikrofoner du finner her er blant annet mikrofoner som er laget for skrivebordet, hvis du vil bruke Lync eller lignende uten headset. Andre mikrofontyper er små mikrofoner til bærbare datamaskiner og håndmikrofoner for å spille inn intervjuer.