Klarere samarbeid.

Klarere samarbeid.

Oppdag nye måter å møtes digitalt.

Samsung-HP

Møterom

Et moderne møterom begynner med en god skjerm som de nye UHD skjermene fra Samsung. Utfra den kan man deretter tilkoble kamera og videokonferansesystem for å få så effektive møter som mulig. Tidligere var det standard at hvert eneste skikkelige møterom skulle være utstyrt med en prosjektor som ble montert i taket. Men med en konferanseskjerm får man skarpere lysbilder og den er også betydelig enklere å montere enn en prosjektor som dessuten krever ledninger i taket. Utfra skjermen kan man deretter bygge ut utstyret sitt med for eksempel en effektiv og sikker møteromsløsning. Her er HP Elite Slice svaret. Med et fingertrykk kan du koble deg opp på møte via Skype for Business. Opplev 360° omsluttende lyd fra HP Audio-modulen som har forsterkning med HP Audio Boost, støykansellering med HP Noise Cancellation-programvaren, dobbel mikrofon-matrise med en rekkevidde på 5 meter og presisjonslyd fra Bang & Olufsen.

Et fyrverkeri av rene farger og flotte detaljer med UHD skjermer fra Samsung

UHD står for Ultra High Defenition og innebære fire ganger høyere oppløsning enn Full-HD. UHD blir også ofte omtalt som 4K oppløsning og har tidligere kun vært tilgjengelig på TVer i privatmarkedet. Nå er den fantastiske bildekvaliteten også tilgjengelig i bedriftsmarkedet. UHD gir en enestående bildekvalitet med et fyrverkeri av farger og flotte detaljer. Med UHD skjermer fra Samsung vil du få en realistisk opplevelse ned til den minste detalj. UHD utgjør den store forskjellen på alt av innhold fra tekst og bilder til digitalt innhold og video. Se bra ut med UHD fra Samsung!

Ønsker du en effektiv og sikker møteromsløsning, er HP Elite Slice svaret

HP Elite Slice er en kraftig, modulær mini-PC som kan betjene flere ulike funksjoner på kontoret. HP Elite Slice konfigureres med en rekke moduler som sitter på toppen av hverandre. Få den som du vil ha den – du kan tilpasse Slice for et bedre skrivebord eller konferanserom. Den er både kompakt, kabelfri og laget for den moderne arbeidsstyrken.

Ønsker du en effektiv og sikker møteromsløsning, er HP Elite Slice svaret. Med et fingertrykk kan du koble deg opp på møte via Skype for Business. Opplev 360° omsluttende lyd fra HP Audio-modulen som har forsterkning med HP Audio Boost, støykansellering med HP Noise Cancellation-programvaren, dobbel mikrofon-matrise med en rekkevidde på 5 meter og presisjonslyd fra Bang & Olufsen.

HP Elite Slice leveres med 6. generasjon Intel® Core™ Prosessorer.