Møter har aldri vært enklere

Det blir ofte snakket om at det gjennomsnittlige Skype-møtet starter ti minutter for sent, men med den nyeste generasjonen møteromsløsninger kan vi endelig legge teknologiske problemer og unødvendige forsinkelser bak oss. Med skreddersydde produkter som fungerer godt sammen, kan tiden som tidligere ble brukt på feilsøking eller leting etter de riktige kablene, i dag brukes på å møtes og utveksle idéer.

Startskjermbilde som hjelper deg med å komme i gang

Drømmen for mange er å kunne starte møtet ved å trykke på en knapp, og det er noe Lenovo har oppfylt med Lenovo Hub 500. Lenovo Hub 500 er utviklet for å kjøre Microsoft Skype Room Systems og er tilpasset for små og mellomstore møterom. Med roterbar skjerm og innebygd mikrofon skal brukeropplevelsen være den samme uansett hvor i rommet deltakerne er.

Riktig kamera for oppgaven

Ta møtet til neste nivå med det frittstående Logitech Rally Conference Cam. Utstyrt med avansert optikk og toppmoderne teknologi, kan det på egen hånd ramme inn møtet og levere førsteklasses videokvalitet i 4K-oppløsning.

La skjermen løfte innholdet

Skjermen er en viktig del av møteopplevelsen, uansett om du vil se den du snakker med eller presentere informasjon for møtedeltakerne. Med skjermer fra Samsungs QEN-serie, sikrer du at det som vises, er klart og lett å se takket være UHD-kvalitet, høy lysstyrke og stort bildeområde.

Vil du vite mer?