Vi jobber annerledes i dag enn vi gjorde for fem år siden. Kravene til fleksibilitet, digitalt samarbeid og effektivitet øker stadig og som bedriftseier må du ha de riktige verktøyene og utstyret for å henge med i svingene. Windows 10 Pro i kombinasjon med en moderne datamaskin og Microsoft 365 Business Standard gir deg en sikker, helhetlig løsning som fungerer som du vil, når som helst og hvor som helst.

Støtte for Windows 7 har opphørt

Den 14. januar i år opphørte Microsofts support for Windows 7. Det var da elleve år siden operativsystemet kom på markedet.

For deg som har Windows 7 betyr det at du ikke lenger får teknisk support fra Microsoft og at det heller ikke kommer noen program- eller sikkerhetsoppdateringer.

Derfor bør du oppgradere til et moderne operativsystem som Windows 10 Pro, som gir deg de siste sikkerhetsoppdateringene og beskytter deg og dine data.

Windows 10 Pro fungerer best på en moderne datamaskin. Bruk gjerne vår guide til å finne riktig modell for deg og din virksomhet.

20%

Så mange små bedrifter har en eller annen gang blitt utsatt for et IT-angrep. Beskytt din virksomhet med et sikkert operativsystem – Windows 10 Pro.