For mange er det blitt en selvfølge at lyd og bilde skal fungere prikkfritt i videomøter. En skjerm med USB-C-tilkobling og integrert webkamera kan endre hele brukeropplevelsen og måten du jobber på, både på kontoret og hjemme. Med alt samlet i én kabel slipper du alle ladere, strømkabler og signalkabler, noe som ikke bare betyr høyere ytelse, men også et ryddigere og penere arbeidsmiljø.

USB-C er den nye standarden

Kraften i en USB-C-kabel kan erstatte alle andre kabler du har til video, data og strømoverføring. Dessuten sørger den for at skrivebordet ser penere og ryddigere ut. Det er ikke behov for adapter, siden de fleste enheter i dag har USB-C som standard. USB-C-utganger gir alltid høy kvalitet og ytelse enten du viser bilder eller strømmer musikk og video

Integrert popup-webkamera

Som følge av pandemien måtte millioner av mennesker omstille seg og tilpasse arbeidssituasjonen sin, og fortsatt skjer mange møter digitalt. For å skape et så godt arbeidsmiljø som mulig har Philips utstyrt mange av skjermene sine med et innovativt "popup"-webkamera som ligger skjult bak bildeskjermen inntil du trenger det. Kameraet har Full HD og innebygd mikrofon, noe som bidrar ytterligere til en pen og ryddig arbeidsplass. I tillegg er det utstyrt med avanserte sensorer for Windows Hello-ansiktsgjenkjenning for optimal sikkerhet og rask innlogging.