Nå med nye funksjoner som forenkler og effektiviserer

Flip er en intiutiv, brukervennlig digital tavle med både penn- og penselmodus, forbedrede tilkoblingsmuligheter og en rekke praktiske funksjoner på en større UHD-skjerm opptil 85 tommer. Flip gir interaktive undervisningstimer og kreative, effektive møter. Flip finnes i flere utgaver og er utformet med tanke på enkel bruk både i undervisningssammenheng og i møter. Koble til en videokonferanseløsning, så er du klar for en digital workshop eller en fjernundersvisningstime.

Gi møtene et løft

Si farvel til uttørkede tavlepenner og bilder av møtenotater på mobilen. Produktspesialist på profesjonelle skjermer hos Samsung, Fredrik Degerblom, forteller hvordan en digital tavle kan gi jobbmøtene et løft.

Jobb effektivt

Skap en mer engasjerende opplevelse kombinert med det smarte, store visningsområdet der opptil fire personer kan bruke tavlen samtidig.
Synkroniser enkelt med eksterne enheter og benytt avansert bildebehandling samtidig som du beskytter sensitivt innhold ved hjelp av et sekssifret låsesystem.

Enkel skjermdeling

Speil innhold trådløst fra din Windows-, Android- og iOS-enhet (Airplay)* (*iOS Airplay krever fastvareoppdatering. Finnes i dag for Flip 2, kommer i 1. kvartal for Flip 3).

Hold skjermen ren

Et antimikrobielt belegg på Samsung Flip 3 hindrer mikrobevekst, noe som gir beskyttelse mot visse typer bakterier. Dermed kan lærere og elever trygt fokusere på skjerminnholdet.

Skriv på valgfri bakgrunn

Skriv på en valgfri bakgrunn som vises på skjermen med Annotation Layer. Flip opererer med flere lag, og du kan lagre en bakgrunn med notater som et eget bilde uten at det påvirker originalbildet.

Presentasjonsmodus

Det er mulig å skjule menyer, noe som er nyttig under presentasjoner og i andre situasjoner der fokus skal rettes mot innholdet.

Flip 3

Enkel undervisning for nye behov

Flip 3 har en berøringsskjerm som gjør at flere brukere kan benytte den parallelt. Flip 3 har flere tilkoblingsmuligheter, deriblant USB, HDMI, DP og OPS, samt trådløs skjermdeling for å sikre lærere enkel tilgang til innholdet fra en hvilken som helst enhet.

Smartview+

Smartview+ gjør at du kan koble flere enheter til Flip 3 samtidig, uansett operativsystem og plattform*. Læreren kan vise opptil fire elevers enheter samtidig og raskt veksle mellom hvilke elever som får speile enheten sin. Læreren kan også angi kommentarer om elevenes materiale direkte på Flip 3.
*Krever Web RTC. Via nettleseren Chrome/Safari/Edge/Firefox eller via app når det gjelder Android/iOS.

Raskere drift for sømløs interaksjon

Kraft som gir raskere interaksjon mellom enheter, kortere lastetider og mer arbeidsminne*. Høyere ytelse takket være oppdatert intern spiller med raskere prosessor og større lagrings-/arbeidsminne.
*Sammenlignet med Samsung Flip 2.