Samsung Flip Pro

- Nå med nye funksjoner som øker produktiviteten

Flip er en intuitiv, brukervennlig digital tavle med både penn- og penselmodus, forbedrede tilkoblingsmuligheter og en rekke praktiske funksjoner på en opptil 85” UHD-skjerm. Flip gir interaktive undervisningstimer og kreative, effektive møter. Flip finnes i flere utgaver og er utformet med tanke på enkel bruk både i undervisningssammenheng og under møter. Koble til en videokonferanseløsning, så er du klar for en digital workshop eller fjernundervisning.

Gi møtene et løft

Si farvel til uttørkede tavlepenner og bilder av møtenotater på mobilen. Produktspesialist på profesjonelle skjermer hos Samsung, Fredrik Degerblom, forteller hvordan en digital tavle kan gi jobbmøtene et løft.

Jobb effektivt

Skap en mer engasjerende opplevelse på den store, smarte skjermflaten der opptil fire personer kan samhandle samtidig. Del enkelt notater til deg selv eller deltakere via eksporter til e-post og beskytt sensitivt innhold med en sekssifret PIN-kode.

Enkel skjermdeling

Speil innhold trådløst fra en Windows-, Android- og iOS-enhet. Flip Pro støtter AirPlay 2, noe som gjør det enkelt å presentere trådløst på den store skjermen. Med SmartView+ kan du koble opptil 50 enheter samtidig og trådløst til den interaktive skjermen – i tillegg til MultiView på opptil fire skjermer, ideelt for større møterom og digitaliserte klasserom.

Hold skjermen ren

Takket være et antimikrobielt belegg forhindrer Samsung Flip Pro økt mikrobevekst, noe som beskytter mot visse bakterier. Så det gjør altså ingenting om du bruker fingrene på skjermen. Skjermen er dessuten utstyrt med en splintringsbeskyttelse, slik at du er beskyttet hvis uhellet skulle være ute.

Skriv og jobb lagvis

Samsung Flip Pro har en rekke verktøy for kreativt og inspirerende samarbeid. Du kan redigere bilder i sanntid, klippe, flytte og ta notater direkte på valgfri bakgrunn uten at det påvirker laget under. Du kan dele opp sider og bla sømløst. Quick Finder er en brukervennlig meny som gjør det raskt og enkelt å finne dokumentene du leter etter. Du kan lagre sider og låse de opp med passordet ditt.

Som penn på papir

Samsung Flip Pro tilbyr en sømløs penn-på-papir-lignende skriveopplevelse med superrask respons. Velg blant en rekke ulike farger, stiler og bredder. I penselmodus kan dere skape kunst med vann- eller oljefarger fra en komplett fargepalett. Fingeren eller håndflaten fungerer som en svamp for enkel redigering. Naviger enkelt i dokumentet med pennen eller fingrene. Opptil fire personer kan skrive og samhandle samtidig, for mer inspirerende skoletimer.

Kraftig lyd

Lyden er forbedret på nye Flip Pro 75” og 85, som nå leveres med innebygde, forovervendte høyttalere på 40 watt.

Tilkoblinger

Flip Pro tilbyr flere tilkoblingsmuligheter, som USB-C, HDMI, DP og OPS-kortplass. Tilkoblingsmulighetene er forbedret med 3-i-1 USB-C-tilkobling, som muliggjør bilde, berøring og lading av ekstern enhet (maks 65 watt). *På 55” og 65” kreves Connectivity Tray for USB-C-inngang.

Forenklet design

Det nye frontpanelet med funksjonsknapper gir rask og enkel tilgang til de vanligste funksjonene, som tegnelag av/på og volum +/- *. Det er også blitt enklere å flytte Flip 75 og 85 på gulvstativ ved hjelp av håndtak på baksiden. *Gjelder 75" og 85".