picture-of-surface-pro-computer

Overgå virkeligheten

Møt mobilen som ikke bare skaper bedre forutsetninger, men endrer selve spillereglene. Galaxy S21 5G har et utrolig skarpt trippelkamera og er utviklet for å gjøre hver dag til noe helt spesielt og hvert øyeblikk storslått. Forvandle avstand til nærbilder med 30x zoom, opplev en ekte følelse for detaljer med 64 megapiksler og film alt som skjer med 8K-video. Og dessuten: En utviklet AI som utfører jobben profesjonelt for deg – automatisk.

I tillegg tar S21 5G alt annet et steg videre. Den har vår aller beste, lynraske 120 Hz-skjerm, et kraftig og intelligent batteri, maksimal ytelse med vår hittil mest effektive brikke på 5 nm – alt i en unik, eksklusiv design i solid glass og metall der kameraet får et helt nytt uttrykk.

Galaxy S21 5G er en mobil utenom det vanlige, utviklet for at du skal kunne gjøre det du ikke trodde var mulig.

 • Et skarpt 64MP kamera, 30x zoom og avansert AI
 • Grenseløst og eksklusivt design i slitesterk glass og metall
 • Dynamisk 120Hz skjerm gir en banebrytende følelse
 • Stort, intelligent 24t+ batteri
 • Klar for 5G

Kjøp nå

Galaxy Buds Pro på kjøpet

Har du kjøpt en Galaxy S21, S21+ eller S21 Ultra 5G i perioden 12. april – 9. mai 2021, får du et par svarte Galaxy Buds Pro med på kjøpet (verdi 2 490 kr).¹

Du får dine Galaxy Buds Pro ved å følge disse stegene:

 1. Registrer en Samsung Account² innen 13. juni 2021.
 2. Åpne Samsung Members-appen på din Galaxy S21 innen 13. juni.
 3. Gå til «Utforsk», «Fordeler» og deretter inn på den aktuelle kampanjen. Merk at det kan ta opptil fem (5) arbeidsdager før tilbudet vises i appen.
 4. Trykk på knappen «Hent kampanjekode» for å komme til registreringssiden for deltakelse i kampanjen, laste opp kvitteringen og angi leveringsadresse. Merk at håndtering av registrering og utsendelse av kampanjeprodukt håndteres av en tredjepartsleverandør, Veddesta Distributions AB.
 5. Når registreringen er gjennomført, mottar du en bekreftelse til e-postadressen som er knyttet til din Samsung Account på at vår logistikkpartner har mottatt ordren.
 6. Opplysningene sjekkes deretter manuelt av Veddesta. Etter godkjent registrering sendes kampanjeproduktet av Veddesta etter rundt 4 uker (på en virkedag) til angitt adresse. Vær oppmerksom på at i den grad et kampanjeprodukt er midlertidig utsolgt fra lager, kan det ta mer enn 4 uker før produktet blir sendt.
 7. Spørsmål vedrørende kampanjen kan rettes til Samsung kundesupport 21 55 28 07 eller besøk samsung.com/no/support/offer/.

1 Dette tilbudet gjelder bare ved kjøp av Galaxy S21, S21+ eller S21 Ultra 5G i kampanjeperioden 12. april – 9. mai 2021.2 Registrer en Samsung Account ved å gå til ”Innstillinger” → ”Kontoer og sikkerhetskop.” → ”Kontoer” → ”Legg til konto”. Hvis du allerede har en Samsung Account, kan du logge inn direkte med den. Samsung Account er underlagt særskilte vilkår.

Hold deg oppdatert

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for inspirasjon og tilbud hver uke.