Vi flytter grensene

Bli kjent med en mobil som flytter grensene og åpner opp for en større og mer innholdsrik verden.

S22 Ultra

S22 Ultra 6,8" screen

S22+ / S22

S22 Ultra 6,8" screen
S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra

Større frihet, flere muligheter

Kreativ. Kraftig. Produktiv. Nye Galaxy S22 Ultra setter en helt ny og høyere standard – din standard.

First Galaxy with built in pen

Vår første Samsung Galaxy S med integrert S Pen

For første gang er en S Pen integrert i Galaxy S. Utløs pennen fra undersiden for å skrive, tegne eller håndtere mobilen din. Redusert forsinkelse til Samsung Notes gir en følelse av å skrive på papir, og du kan enkelt forvandle raske notater til lesbar tekst.

Woman holding Samsung Galaxy S22
Man holding Samsung Galaxy S22
Samsung Galaxy S22 white

Galaxy S22 | S22+

Utviklet for å flytte grensene. Akkurat som deg.

Nyt natten – med høy videokvalitet. Med Galaxy S22 og S22+ har vi tatt videoopptak til et helt nytt nivå.

Woman holding Samsung Galaxy S22
Man holding Samsung Galaxy S22

Nightography henger med til lenge etter stengetid

Inspirasjonen venter ikke på det perfekte lyset – det trenger heller ikke du å gjøre. Automatisk bildehastighet som matcher bildehastigheten per sekund og omgivelsene, kombinert med Super Night Solution som renser opp støy i hver bilderute, leverer levende klipp av høy kvalitet enten du befinner deg under stjernene eller solen. Det hittil største steget i i vår videoteknologi.

Si farvel til reflekser

Solskinn, hilse på de lyssterke skjermene til Galaxy S22 og S22+.Den imponerende 120 Hz Infinity-0 skjermen er utviklet med Dynamic AMOLED 2X og Vision Booster-teknologi for god synlighet utendørs både midt på dagen og om natten.1

Gå ut uten å koble til

Livet bremser ikke ned, og det å ta en pause for å lade kan lett forårsake FOMO (Fear of Missing Out). Batteriet tilpasser seg på en intelligent måte etter hvordan du bruker mobilen, og holder i mer enn 24 timer.2

Fantastisk alene.
Enda bedre sammen.

First Galaxy with built in pen
  1. Galaxy S22 og Galaxy S22+ er IP68-klassifisert. Basert på tester der produktene er nedsenket i opptil 1,5 meter ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til bruk på stranden eller i bassenger.
  2. Beregnet ut fra brukerprofilen til en gjennomsnittlig/typisk bruker. Uavhengig evaluert av Strategy Analytics mellom 08.12 og 20.12.2021 i USA og Storbritannia med forhåndsversjoner av SM-S901, SM-S906 og SM-S908 med standardinnstilling med 5G Sub6-netttverk (IKKE testet med 5G mmWave-nettverk). Faktisk batteritid varierer avhengig av nettverksmiljø, funksjoner og apper som brukes, hyppighet av samtaler og meldinger, antall ladinger og mange andre faktorer.