Velkommen til en større og mer underholdende verden. Samsung Galaxys økosystem gjør livet ditt enklere og morsommere. Flere av modellene i A-serien er 5G-klare. Det betyr at de er klargjort for raske netthastigheter. Det betyr raskere strømming og suveren gaming. Galaxy A-serien har innovasjonene, ytelsen og designen mange vil ha. Og en pris som passer flertallet. Det finnes mange Galaxy A å velge mellom. Og det finnes en for alle!

Galaxy A53 5G - Stilfull. Rask. Nødvendig.

Med en herlig design for både øye og hånd er den med deg overalt. De fem kameraene er mykt integrert i formen og fanger alt du måtte ønske. Fotografer og film skarpt og stødig, men vidvinkel eller i minste detalj også i mørket. Det utrolig kraftfulle batteriet holder lenge. Litt sprut og støv er ikke noe problem for Galaxy A53 5G, som er IP67-klassifisert1. Dessuten har den vårt mest solide glass: Gorilla Glass5. Galaxy A53 5G finnes i de herlige Awesome-fargene Black, White, Peach og Blue.

*Kjøp nye Samsung Galaxy A53 5G idag, så får du med Galaxy Buds Live i perioden 17.–31. mars. (verdi ca. 1890 kr)

1 IP67 innebär att telefonen är dammtät och vattentålig ner till 1 meters djup i sötvatten i upp till 30 min.

Galaxy A33 5G – Designet for ditt raske tempo

Galaxy A33 5G er med deg overalt, klar for dine ønsker og ideer. De fem kameraene er stilrent integrert og gjør at mobilen føles behagelig både i hånden og i lommen. Med en kraftig prosessor og maksimale 5G-hastigheter streamer, gamer og deler du lynraskt og uten hakking og forsinkelse. Det kraftfulle batteriet kan holde i opptil to dager - og får raskt påfyll av strøm med hurtiglader.

Fem kameraer kan gjøre mye, fra å fange de minste detaljer til vide landskaper. Film stødig og skarpt, også når det mørkner. Galaxy A33 5G tåler støv og vannsprut i henhold til IP671 Den finnes i de glinsende fargene Awesome Black, Awesome White, Awesome Peach og Awesome Blue.

1 IP67 innebærer at telefonen er støvtett og vannbestandig ned til 1 meter dypt ferskvann i opptil 30 minutter.

Galaxy A13 - Stilrent design med funksjoner å bli glad i

Med sine smarte funksjoner og sin gunstige pris passer Samsung Galaxy A13 for mange. Med et håndvennlig design og en stor, skarp skjerm kan Galaxy A13 også bli en perfekt første mobil for yngre brukere. De fem kameraene, med et ekstra skarpt hovedkamera, fanger alt som kommer i deres vei. Med ultravidvinkel kommer mer av verden med i bildet, små detaljer blir gjengitt med det skarpe hovedkameraet og personlige selfier kan deles direkte. Den har et kraftfullt batteri som kan hurtiglades og som holder i opp til to dager. Ønsker du å lagre mange bilder og filmer, kan lagringsplassen utvides.

*Tilbudet gjelder ved kjøp av Galaxy A53 5G (SM-A536, anbefalt pris 4 990 kr) t.o.m. 31 mars 2022 på samsung.com og hos utvalgte forhandlere. Tilbudet må benyttes i perioden 15. april 2022 i Samsung Members-appen. Tilbudet gjelder bare for Galaxy Buds Live i fargen Mystic Black (SM-R180NZKAEUB), verdi ca. 1890 kr. Kan ikke kombineres med andre tilbud, gjelder én gang per enhet ved fremvisning av kvittering og bare for kjøp i kampanjeperioden. Levering kun i Norden. Se fullstendige vilkår her: https://www.samsung.com/no/info/campaign-history/galaxy-a53-buds-live-2203/
**Registrer en Samsung-konto ved å gå til "Innstillinger" "Kontoer og sikkerhetskopier" "Kontoer" "Legg til konto". Hvis du allerede har en Samsung-konto, kan du logge på direkte med den. Spesielle vilkår gjelder for Samsung-kontoen.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å få dine Galaxy Buds Live;

1 . Registrer en Samsung Account** senest den 15 april 2022.

2 Åpne Samsung Members-appen på din Samsung Galaxy A53 5G senest den 15.4.2022. Gå til "Utforsk", og klikk på "Fordeler" øverst til venstre i appen og velg den aktuelle kampanjen. Merk at det kan ta opptil fem (5) virkedager før tilbudet er synlig i appen.

3 Trykk på "Benytt deg av tilbudet" -knappen for å gå til registreringssiden der du kan delta i kampanjen ved å laste opp kvitteringen og skrive inn fullt navn, e-postadresse, leveringsadresse og serienummer på din Galaxy A53 5G. Vær oppmerksom på at håndtering av registrering og utsendelse av kampanjeproduktet håndteres av en tredjepartsleverandør, Veddesta Distributions AB.

4 Etter at registreringen er fullført, vil du motta en bekreftelse per e-post til e-postadressen som er koblet til Samsung-kontoen din.

5 Informasjonen blir deretter manuelt gjennomgått av Veddesta. Ved godkjent registrering sendes kampanjeproduktet av Veddesta etter ca. 40 dager (ikke helgedager) til den angitte adressen. Vær oppmerksom på at i den grad et kampanjeprodukt midlertidig er utsolgt, kan kampanjeproduktet sendes senere enn etter 40 dager.

6 Det er kun mulig å benytte seg av dette tilbudet én (1) gang per gyldig enhet som oppfyller kampanjekravene.

7 Ved spørsmål om kampanjen kan du kontakte Samsung kundestøtte på 21 55 28 07 eller besøke www.samsung.com/no/support/contact/