Ønsker du å bli en del av vårt team?

Finn en ny jobb her

Ledige stillinger

Ønsker du å bli en del av vårt team?

Finn en ny jobb her

Ledige stillinger

Et sted å trives

Vi bygger vår bedrift etter filosofien om at fremgang oppnås gjennom lagarbeid. Det er menneskene som gjør Dustin fremgangsrikt. Vi leter kontinuerlig etter engasjerte medarbeidere som vil vokse sammen med oss og motiveres av felles måloppnåelse. Vår hverdag er både fartsfylt og variert, noe som krever fleksibilitet og ansvarsfølelse, og vi er stolte av å kunne tilby et dynamisk arbeidsmiljø med store utviklingsmuligheter.

Selv om Dustin er en ledende IT-leverandør i Norden, er det viktig for oss å være jordnære. Vi har en flat organisasjonsstruktur og veien er kort fra tanke til handling. Det er omtrent 2300 medarbeidere i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Nederlandene som jobber med alt fra logistikk til salg og spesialistområder innenfor IT-produkter og tjenester. Dustin er et sted å trives uansett yrkesrolle, og det skal være gøy og meningsfullt å gå på jobb.

Sammen når vi lengre

Det finnes et utrykk som heter “culture eats strategy for breakfast”. Det innebærer at en smart strategi enkelt kan kopieres, men en bedriftskultur er unik og handler om hvordan vi som medarbeidere behandler hverandre og kundene våre – hver dag, hele året. For oss på Dustin handler det om å vinne som et lag, å kunne stole på hverandre og ikke gjøre ting unødvendig vanskelig.

Ett selskap – mange muligheter

Hos Dustin finnes det mange ulike karriereveier og vi oppmuntrer våre medarbeidere til å utvikle seg og finne nye utfordringer innenfor bedriften. Til tross for at Dustin er et ungt selskap, har vi mange medarbeidere som har jobbet her lenge, noe vi tror er et tegn på et godt arbeidsmiljø. Vi er en gjeng engasjerte medarbeidere med spesialkompetanse innenfor salg, økonomi, IT-produkter og tjenester, kundekontakt, logistikk, kommunikasjon og prosjektledelse for å nevne noe.

Mangfold og likestilling

Vi tror på ambisiøse mål og gode eksempler for å oppnå endring i praksis. Derfor har vi blant annet innført et mål for kjønnsfordelingen som innebærer at det aldri skal finnes færre enn 40 prosent eller flere enn 60 prosent av kvinner eller menn i konsernet som helhet. For å øke likestillingen blant ledere skal det finnes minst en kvinnelig og en mannlig sluttkandidat ved alle lederrekruteringer.

Steg for steg mot holdbar IT

Som en ledende forhandler av IT-produkter og tjenester til bedrifter, organisasjoner og konsumenter i Norden, har vi en mulighet til å bidra til en holdbar samfunnsutvikling; økologisk, økonomisk og sosialt. Steg for steg strever vi etter å redusere vår egen, våre kunders og leverandørenes påvirkning på klimaet og mennesker. Høsten 2014 etablerte Dustins ledergruppe og styret fem fokusområder vi vil ta utgangspunkt i gjennom de kommende årene; ansvarsfulle innkjøp og ressursbruk, redusert klimapåvirkning, forretningsetikk og anti-korrupsjon i tillegg til likestilling og mangfold.

Et viktig mål for Dustin er å redusere våre karbonutslipp med 40 prosent innen 2020. Vi skal dessuten øke livslengden, resirkuleringen og graden av reparasjoner på produkter samt gjenvinning av produkter som kommer ut på markedet.

Karriere hos Dustin

Hos Dustin jobber vi sammen med våre medarbeidere for å sette løpende mål for hvordan vi kan utvikle oss sammen. Det betyr at vi hele tiden vokser i våre yrkesroller og gjør det lettere å finne nye utfordringer innenfor bedriften. For oss er det viktig å oppmuntre til intern utvikling, sette tydelige karriereveier og hjelpe hver og en med å finne den rollen som passer best for han eller hun. Derfor satser vi på et støttende lederskap med en tydelig og åpen dialog. Men alle vil ikke bli sjefer og det er også ok. Det viktigste med Dustins kultur er at alle blir sett og hørt og satt pris på for sine kunnskaper.
Eller som en av våre medarbeidere selv utrykte det; her er ”everybody somebody”.

Tre medarbeidere om oss

Ruslan Arakelian, Account Manager

”Det som kjennetegner Dustin for meg er den familiære følelsen. Jeg opplever Dustin som en ydmyk bedrift hvor vi bryr oss om hverandre og kommer med tips og råd når noen trenger hjelp. En annen ting jeg opplever er et tydelig fokus på arbeidet og ikke på hvilken tittel man har. Dustin vokser og det finnes veldig store utviklingsområder innenfor bedriften så lenge du har viljen og engasjementet. Ønsker du å komme langt handler det om å ha rett innstilling og være tydelig med hva du vil.”

Tania Rosenstam, Payroll

”Jeg begynte som konsulent i resepsjonen i 2003, og etter noen måneder fikk jeg forespørsel om jeg ville begynne som økonomiassistent på økonomiavdelingen. Samtidig som jeg ble ansatt hadde jeg akkurat avsluttet en lederutdannelse og gikk raskt videre til å bli en av de første gruppesjefene i bedriften. Det jeg syns er spesielt med Dustin er energien og kulturen som finnes her. Jeg liker også at man kan ha ulike engasjement ved siden av arbeidsoppgavene sine. Jeg er for eksempel initiativtaker til velværegruppen. Vi forsøker å oppmuntre medarbeidere til å ta vare på helsen sin gjennom å tilby subsidierte treningskort, felles løping, løpe coach, yoga og massasje for å nevne noen aktiviteter.”

Tomas Drapal, Controller

”Jeg liker at Dustin er en bedrift i rask vekst med et dynamisk arbeidsmiljø der jeg hele tiden får nye utfordringer. Jeg begynte å jobber på Dustins lager i Rosersberg for ett og et halvt år siden, men ettersom jeg hadde en utdannelse innenfor økonomi fra før av ble jeg oppmuntret til å søke jobb som controller assistant på økonomiavdelingen. Det var min nåværende gruppesjef som så at jeg hadde potensiale og foreslo at jeg skulle søke på stillingen. I dag har jeg mye eget ansvar og mer avanserte arbeidsoppgaver der jeg føler jeg får muligheten til utvikle meg. Men det som først og fremst gjør at jeg trives så godt er kollegaene mine som alltid stiller opp hvis jeg trenger hjelp.”

Dustin er en ledende online IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.

Vi kan levere omtrent 255 000 produkter med relaterte tjenester til selskaper, offentlig sektor og privatpersoner. Salget for regnskapsåret 2019/20 utgjorde cirka 13,2 milliarder SEK, og drøyt 90 prosent av inntektene kom fra bedriftsmarkedet.

Dustin har omtrent 2300 ansatte som brenner for og tror på teknologi og mulighetene det gir. Selskapet har vært børsnoterte på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand like utenfor Stockholm sentrum.

Mer enn 20 års erfaring med netthandel

I 1987 ble programvare lansert hos Dustin og den første nettsiden ble lanserte i 1995. Dustin viste lagersaldo i realtid allerede da, noe som var et vellykket konsept. Sortimentet økte med datatilbehør i 1996 og med hjemmeelektronikk til privatpersoner i 2004, i tråd med lanseringen av Dustin Home.