Hei! Du bruker en gammel nettleser. Hvis du vil bruke alle funksjonene på nettstedet vårt, anbefaler vi at du besøker oss i en annen nettleser, for eksempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Om Dustin

Dustin er en av Nordens ledende leverandør av IT og hjemmeelektronikk. Vi tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester. Du kan kjøpe dem via nettsiden, katalogen vår eller over telefon.

Vi har et av markedets bredeste sortiment, og det utvikles hele tiden. Alt for å gi deg som kunde et enda bedre utvalg. Raskere, smartere og til en bedre pris.

Kombinasjonen av lageret vårt på 20 000 m2 og den effektive logistikken vår gjør at du alltid kan regne med sikre og raske leveranser. Bestillinger sendes alltid samme dag som vi får ordren hvis vi har produktet på lager og du kan hele tiden få svar på hvor ditt produkt befinner seg. Hvis noe går galt eller hvis du får problemer, får du selvfølgelig hjelp av oss med en gang.

Vi ser helheten

Virksomheten startet i 1984 i en garasje i Sverige. I dag er vi helhetsleverandør av IT-produkter og tjenester med ca 900 ansatte i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Nederland. Våre kunder består av bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner.

Vi har ekspertene som hjelper deg å finne rett løsning etter dine spesifikke behov. Uansett om det gjelder, maskinvare, programvare, lisenser eller komplette IT-løsninger. Med våre løsninger – fra valg og finansiering til installasjon og vedlikehold – gjør vi innkjøpene dine enklere og mer kostnadseffektive.

Dustin omsatte 5,5 milliarder SEK 2012/13. Hovedeier siden 2006 er investeringsselskapet Altor. I 2012 kjøpte Dustin opp Norsk Data Senter som har meget lang fartstid i Norge (etablert 1979). Selskapene vil i begynnelsen av 2014 bli slått sammen til et Dustin Norway, der flere nye tjenester og muligheter vil kunne tilbys til våre kunder. Les mer om integrasjonen her .

Enkelt

Du gjør bestillingen direkte på nettsiden eller over telefon.

Raskt

Din ordre sendes øyeblikkelig videre til levering og sendes som regel samme dag.

Smart

Du kan legge bedriftens standardinnkjøp i favorittlister og spare tid på å ikke behøve å lete dem frem igjen.