Hei! Du bruker en gammel nettleser. Hvis du vil bruke alle funksjonene på nettstedet vårt, anbefaler vi at du besøker oss i en annen nettleser, for eksempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Lærere

Undervis slik du alltid har ønsket. Som lærer er du en inspirator for neste generasjon eksperter. Du gjør kompliserte ting enkle å forstå, og prøver alltid å finne nye måter å gjøre elevene dine delaktige i læringen på.

Kreativitet

Apples produkter muliggjør problemløsning og tilbyr opplevelser som øker elevenes kreativitet. Kreativitet forbedrer elevenes kommunikasjon og evne til å løse problemer. Et kreativt uttrykk styrker elevenes deltakelse i skolearbeidet. Når elevene er mer engasjert, tar de større ansvar for studiene. De blir flinkere til å løse problemer, kommunisere og samarbeide. De undersøker og eksperimenterer mer, forteller mer fargerike historier og finner sin egen indre stemme. Ved å bruke fantasien avslører de sammenhenger som de ellers kanskje ikke hadde oppdaget. Disse ferdighetene kan utnyttes i alt som eleven gjør både på skolen og utenfor.

AR

Ved hjelp av AR (utvidet virkelighet) kan elever og lærere hente kunnskap, bilder og annet innhold inn i den virkelige verden. En ny type kontekst og effektive sammenhenger fremmer læringen og utvikler forståelsen. Lærere kan bruke AR-apper i undervisningen og forvandle klasserommet til univers, få historietimene til å føles like levende som nåtiden og la elevene få et glimt inn i dagligdagse gjenstander for å forstå hvordan de er konstruert.

Koding

Når du underviser i koding, lærer du ikke bare bort teknologiens språk. Du lærer bort nye måter å tenke og vekke ideer til liv på. Koding med Apples effektive, intuitive og brukervennlige programmeringsspråk Swift åpner morsomme og fascinerende måter å forberede seg for fremtiden på. Alle elever burde få mulighet til å skape noe som kan forandre verden. Elevene starter med å bruke Swift Playgrounds på iPad eller XCode på Mac. Apple tilbyr alt som lærerne trenger å legge til i kodingsundervisningen.

Mer informasjon: https://www.apple.com/no/education/teachers