Fokus

Fremtidens kontor er ryddig.

På fremtidens kontor jobber vi mobilt og velorganisert.

Kontakt oss

Slik ser fremtidens kontor ut

Lette, bærbare PCer som kobles til store, buede dataskjermer uten kabelrot. På fremtidens kontor jobber vi mobilt og velorganisert.

– I fremtiden er vi mobile og jobber mer i ulike prosjekter i stedet for å sitte ved et fast skrivebord. Det finnes allerede nye, smarte løsninger for dette, sier Jenny Gustavsson, produktsjef hos HP.

Arbeidsstasjoner erstatter skrivebordet

Trenden er tydelig – vi går mot mer aktivitetsbaserte arbeidsmiljøer. I fremtidens kontor skifter vi arbeidsplass ut ifra hva vi jobber med. I stedet for egne skrivebord har vi delte arbeidsplasser.

– Når vi jobber mobilt blir det enda viktige at alt fungerer på kontoret. Vi har for eksempel en y og større, buet skjerm som kan erstatte to skjermer og samtidig fungere som en dokkingstasjon, sier Jenny Gustavsson.

Hun sikter da til skjermen HP EliteDisplay S340c, som ble lansert i Sverige i begynnelsen av sommeren.

– I skjermen finnes også et webkamera og høyttalere for å gjøre det enklere å koble seg opp til virtuell møter. I fremtiden kan vi regne med flere videokonferanser og møter vi Skype for business, sier Jenny Gustavsson.

Fremtidens kontor er ryddig

Fremtidens kontor er også mer velorganisert. Det er ingen som liker kabelrot, ulike dokkingstasjoner og skjøteledninger. Det finnes heller ikke plass til det når medarbeiderne stadig skifter arbeidsplass.

  En utfordring med felles arbeidsplasser er at ulike typer bærbare PCer også krever ulike dokkingstasjoner. Vi satser derfor på en generisk løsning som fungerer for alle, sier Jenny Gustavsson.

Den generiske løsningen kan for eksempel være så enkel som en universalledning fra skjermen for alle datamaskiner – et smart alternativ til dokkingstasjonen.

– Løsningene finnes allerede i dag. Det moderne kontoret er pent, ryddig, åpent og enkelt å organisere, sier Jenny Gustavsson.

Jenny Gustavsson
Produktsjef, HP

Se hele utvalget fra HP her »