Hei! Du bruker en gammel nettleser. Hvis du vil bruke alle funksjonene på nettstedet vårt, anbefaler vi at du besøker oss i en annen nettleser, for eksempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Jabra UC

Unified Communications (UC) samordner telefonlinjer, mobiltelefoner, videokonferanser, e-post, PC-telefoner og grensesnitt i én samvirkende løsning. Resultatet er mer produktive ansatte og enklere samarbeid.

En Unified Communications-løsning har mulighet til å optimere produktiviteten, få ned kostnadene og forbedre samarbeidet innenfor organisasjoner. Men en slik løsning er bare så bra som brukeren i slutten av lydkjeden opplever lydkvaliteten. Jabras headset gir den perfekte høykvalitative lydopplevelsen med ekte bredbåndslyd med Unified Communication-løsningen, og en umiddelbar kvalitativ brukeropplevelse.

Uten kvalitets-headset får ikke brukeren alle funksjoner – men bare en del av løsningen. Ved å legge vekt på samtalens lydkvalitet og andre funksjoner fullendes Unified Communications-løsningen (UC-løsningen) med Jabras løsninger for å skape det beste arbeidsmiljøet.

JABRA STØTTER MICROSOFT® LYNC™

Jabra tilbyr fullstendig integrasjon og kompatibilitet med Microsoft® Lync™ 2010 og Lync™ 2013. Jabras optimerte enheter tilbyr suveren bredbåndslyd, automatisk gjenkjenning av enheten, fjernsamtalekontroll fra enheten og plug and play-tilkobling til Lync-serveren. Enhetene forbedrer også talekvaliteten og opplevelsen ved nettsky-installasjon sammen med Microsoft Office 365 og Lync™ Online.

Jabras optimerte lydenheter gir deg mulighet til å bruke forretningspotensialet i din Microsoft®-løsning ved å tilby:

  • Økt produktivitet

  • Økt mobilitet

  • Minsket eierkostnad