Hei! Du bruker en gammel nettleser. Hvis du vil bruke alle funksjonene på nettstedet vårt, anbefaler vi at du besøker oss i en annen nettleser, for eksempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Fokus

Effektive Skypemøter på utsatt tid.

Slipp tekniske problemer med skreddersydd alt-i-ett-enhet.

Kontakt en rådgiver

Start Skype-møtet med et tastetrykk

Ifølge Lenovo starter det gjennomsnittlige Skype-møtet ti minutter for sent på grunn av tekniske problemer. Den tiden kunne definitivt vært brukt bedre.

10 minutter. Så lang er den gjennomsnittlige forsinkelsen når vi starter Skype-møtene, sier Remi Hariz, Country Manager for Channel på Lenovo i Norge. Det kan høres mye ut, men hvis du noen gang har lett etter den rette ledningen eller klødd deg i hodet for at skjermbildet ikke deles, kommer tallene ikke som en overraskelse. Tiden som legges ned i å få teknologien til å fungere kunne definitivt vært brukt bedre, og i det lange løp koster det bedriftene mye penger i tapt produktivitet.

Remi forteller at Lenovo ønsker å være en del av transformasjonen som mange arbeidsplasser foretar i dag. Trenden er at bedrifter satser på flere mindre møterom og såkalte huddle rooms, der ansatte kan møtes raskt og utveksle idéer med hverandre. For de ansatte blir det enklere å samarbeide, både lokalt og med kolleger og kunder over hele verden.

Nøkkelordet er enkelhet

- Arbeidsplassene forandres og bedriftene trenger verktøy for å muliggjøre effektivitet og samarbeid. Til det trenger vi en enkel plug and play-løsning som sikrer at Skype-møtet kommer i gang og fungerer som det skal - helst bare ved å trykke på en knapp, sier Remi.

For å forenkle og forbedre Skype-opplevelsen har Lenovo utviklet Lenovo ThinkSmart Hub 500 som er bygget helt og holdent for å kjøre Microsoft Skype Room System. Enheten er koblet til Active Directory, og møtene blir booket som vanlig via Outlook-kalenderen.

- Når du kommer til møterommet, trenger du bare å trykke på knappen for å åpne et Skyperom og invitere deltakere. Lyd og bilde er allerede tilkoblet, slik at du ikke trenger å plugge inn noe, forteller Remi.

Lenovo ThinkSmart Hub 500 er laget for små og mellomstore møterom og bygget slik at alle skal kunne delta. Enhetens 11,6 tommers berøringsskjerm kan for eksempel roteres 360 grader, og den innebygde mikrofonen plukker opp lyder slik at brukeropplevelsen skal bli den samme hvor som helst i rommet. En enhet kan håndtere et rom med 8-10 personer, men hvis det blir flere deltakere, må systemet kanskje utvides med høyttalere og mikrofoner.

- Den innebygde skjermen brukes kanskje mest for å styre enheten, men i tillegg finnes to utganger for å koble til eksterne skjermer. For eksempel en som viser deltakerne og en som viser innholdet som deles, sier Remi.

Enheten kommer med Windows 10 IoT Enterprise som innebærer at den er låst til oppgavene den skal utføre, men rent teknisk er det en datamaskin med en Intel-prosessor på innsiden. Formspråk og byggekvalitet kjennes igjen fra Lenovos bærbare datamaskiner og har samme tre års på-stedet-support.