Hei! Du bruker en gammel nettleser. Hvis du vil bruke alle funksjonene på nettstedet vårt, anbefaler vi at du besøker oss i en annen nettleser, for eksempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Forenkle nettverksadministrasjonen, spar tid og få en bedre oversikt med Zyxels Nebula Cloud Network Mangement. Nebula-familien inneholder alt du trenger for å bygge et komplett nettverk i form av tilgangspunkter, brytere og brannmurer - alt konstruert for håndtering i skyen. Å installere et Nebula-kompatibelt produkt tar bare noen få minutter - du trenger ikke engang å ta det ut av emballasjen.

Med den kostnadsfrie Nebula-plattformen ønsker Zyxel å effektivisere nettverksadministrasjonen og gjøre det enklere å distribuere, administrere og overvåke nettverket. Det er den perfekte løsningen for bedrifter som har nettverk på flere fysiske steder, men også for voksende selskaper som ikke vet hva behovet vil være i morgen.

Se alle Zyxel Nebula-produkter

NebulaFlex - Den enkle veien

Du kan enkelt skifte mellom standalone og Zyxels lisensfrie skyplattform Nebula uten problemer med installering av ekstra program- eller maskinvare. Så enkelt.

Overvåk og konfigurer Når som helst, hvor som helst

Administrer nettverket ditt når som helst, hvor som helst, ved hjelp av Nebula, Zyxels lisensfrie skyplattform.

Du får tilgang til oppdatert nettverksinformasjon, sentral administrasjon og kontroll over nettverket ditt, også når du er på farten.

NebulaFlex-kompatible produkter

Switcher

NebulaFlex er kompatibel med mange av Zyxels switcher. Tilbudet inkluderer GS1920v2-serien og XGS1930-serien for 10G uplink (begge seriene er med og uten PoE).

Skift enkelt mellom standalone (smart administrert for tradisjonell installasjon) eller sentralt styrt via Zyxels lisensfrie Cloud Platform Nebula.

Trådløse tilgangspunkter

NebulaFlex-kompatible tilgangspunkter kan brukes i to moduser. Du kan enkelt skifte mellom standalone eller Zyxels lisensfrie skyplattform når som helst, med bare noen få klikk.

Gratis nettverksadministrasjon

Med den gratis tjenesten får du tilgang til alle de grunnleggende funksjonene, satt opp til åtte forskjellige SSID og VLAN per organisasjon, gjestenettverk, PoE Scheduling, tilgang til sju dagers rullende rapporter og Facebook-innlogging. Er det behov for mer avanserte funksjoner tilbyr Zyxel flere forskjellige alternativer som passer dine behov.

Alle produkter du trenger

I Zyxels Nebula-familie finner du tilgangspunkter, switcher og gateway-enheter. Hvem vet hva du kommer til trenge i morgen?

Rask distribusjon

Et Nebula-kompatibelt produkt tar bare noen minutter å installere. Bare bruk Nebulas app for å legge til enheter i grensesnittet og nettverket du vil administrere, ved å skanne QR-koden på produktemballasjen.

Sentralisert administrasjon

Zyxel Nebula Cloud Management lar deg foreta effektiv og proaktiv trafikk- og nettverksanalyse. I det webbaserte grensesnittet kan du overvåke klienter, databruk og mye mer.

Bli mer proaktiv

Med Nebula-plattformen kan du jobbe proaktivt og oppdage problemene på et tidlig stadium.