Hei! Du bruker en gammel nettleser. Hvis du vil bruke alle funksjonene på nettstedet vårt, anbefaler vi at du besøker oss i en annen nettleser, for eksempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Leveranse

Ordre mottatt før kl. 15:00 vil ekspederes samme dag, forutsatt at produktene finnes i lager, og at betaling / kreditt er godkjent av Dustin.

Leveranser i Norge utføres av transportør engasjert av Dustin, direkte til kundens leveringsadresse.

Om bedriftens leveranseadresse er en postboks kan varen hentes på nærmeste postkontor, utkjøring inngår ikke i denne tjenesten.

Transportør gjør normalt ett forsøk på å kjøre ut leveranser på hverdager mellom kl. 08.00-16.00. Er det ingen på plass på oppgitt leveringsadresse, leveres varene til nærmeste postkontor, hvor de kan hentes av kunde.

Kolli som veier mellom 20 og 35 kg leveres på postterminalen. Gods med vekt over 35 kg leveres til en tunggodsterminal. Ny utkjøring kan bestilles med transportøren direkte, tilleggskostnader kan påløpe og blir belastet kunde direkte.

Uavhentede pakker debiteres kunde.

Typiske leveranser

Bedriftspakke

Maks 35 kg per kolli

Leveres direkte til mottaker mellom kl. 08-16

Pakken leveres til de fleste mottakere innen kl. 16 neste dag. Ved lengre strekninger tar det 2-3 virkedager.

Bedriftspakke Express-over-natt

Maks 35 kg per kolli, og maksmålt 120 x 60 x 60 cm

Leveres på døren innen kl. 09 neste morgen i sentrale områder

Pakken blir forsikret på opptil 50 000 kr, og fraktbeløpet erstattes ved forsinkelser som skyldes Posten og Bring.  

Pall

Maks vekt 700 kg

For bedriftskunder skjer leveransen til gateplan, dersom ikke andre tjenester er bestilt og avtalt. Det gis ikke garantert leveringstid på pall leveranser. I tjenesten inngår ett leveransforsøk til mottakeren. Er det ingen på plass på oppgitt leveringsadresse, leveres varene til nærmeste terminal. Kunden kan selv avtale ny utkjøring og priser for dette direkte med transportøren.