Hei! Du bruker en gammel nettleser. Hvis du vil bruke alle funksjonene på nettstedet vårt, anbefaler vi at du besøker oss i en annen nettleser, for eksempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Mobilservice

Vennligst les informasjonen nedenfor før du registrerer en service på ditt Apple produkt

Hvis du har aktivert Finn min iPhone, er maskinvaren helt låst når den tas i bruk. Dette betyr at telefonen ikke kan håndteres i det hele tatt på verkstedet. Du må derfor deaktivere Finn min iPhone før du sender inn iPhone til tjeneste.

Enheter sendt inn som ikke har blitt deaktivert finn min iPhone, vil bli returnert til kunden og belastet håndteringsgebyr for tiden 250 kr inkl. Mva.

Slik deaktiverer du "Finn min iPhone" i iPhone / iPad

1. Velg "Innstillinger" fra menyen

2. Velg iCloud

3. Slå av Finn min iPhone ved å dra knappen til venstre