En IT-partner for store bedrifter

Som en av Nordens ledende IT-leverandører har vi mange samarbeid med bedrifter som har over 500 ansatte, og vi arbeider daglig med å forstå typen av virksomhet og å løse IT-utfordringene.

Å opprettholde IT med høy tilgjengelighet og ytelse. Å møte kravene med mangel på tid og personale. Å holde kostnadene nede. Å holde følge med teknologiutviklingen og realisere nye muligheter.

Vi løser store utfordringer.

Hvordan vi løser store utfordringer

Health & Fitness Nordic

Les mer om hvorfor Health & Fitness Nordic med varemerkene SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, SAFE og HiYoga valgte Dustin fo rå levere alle klientene i tillegg til infrastruktur og Azure-tjenester.

Slik hjelper vi Health & Fitness Nordic »

Apotek1 Gruppen

Apotek1 Gruppen digitaliserte virksomheten sin med Dustin som partner.

Slik hjelper vi Apotek1 Gruppen »

Norlandia Care Group

Vi hjelper Norlandia Care Group, en av Nordens raskest voksende private omsorgsleverandører, med å effektivisere innkjøpsrutinene og prosessene.

Slik hjelper vi Norlandia Care Group »

 • Kompetanse for store bedrifter i form av volum

 • Enklere IT: innkjøp, fakturering og håndtering

 • Markedsledende moderne datasenter

 • Dustin har raskere tilvekst enn markedet generelt

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Dette er Dustin

 • En av Nordens ledende IT-forhandlere av produkter, tilhørende tjenester og løsninger, med virksomhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Nederland.
 • 34 års erfaring i bransjen
 • Spisskompetanse fra Vincere Group, ITaito, DAV Partner, Core Services, Commsec, Idenet, IKT-gruppen, JML System, Norriq ICS, Purity Renhet IT, Resolute og Saldab IT inngår i Dustin familien
 • Over 250.000 IT-produkter fra over 900 produsenter.
 • Dustin har et strategisk samarbeid med de 7 største IT-leverandørene i Norden
 • Vi sender ca. 5.000 kolli per dag, og over 95% av leveringene kommer frem dagen etter bestilling.
 • Over 60 spesialister på 20 områder, hvis kompetanse du bruker kostnadsfritt
 • Dustin har ISO-sertifikat 9001, 14001, OHSAS 18001 og AFS og toppsertifiseringer i bl.a. Apple, Dell, Cisco, Citrix, Fortigate, HP, HPE, Microsoft, VMware og Lenovo

Dustins storkundeteam

For større kunder og leveringsavtaler utpeker Dustin alltid et kundeteam for å optimalisere kvaliteten på levering og logistikk. Sammen med kunden utpeker vi dedikerte personer for hvert forretningsområde og alle relevante avdelinger.

Slik kan ditt kundeteam se ut:

 • Kundeansvarlig og forretningsrettet prosjektleder Key Account Manager
 • Leveringsavtale- og informasjonsansvarlig
 • Innkommende ordre/bestillingsteam, dedikerte inneselgere på en egen slynge for telefon, e-post, faks, web og online bestillinger.
 • Back Office Support team, support, service, retur- og garantisaker
 • Funksjonsansvarlig for web- og startside
 • Klienttjenesteansvarlig
 • Logistikk-, leverings- og serviceteam (Dustin-lageret i Rosersberg)
 • E-kilde ansvarlig
 • Kvalitet-, miljø- og etikkansvarlig
 • Økonomi-, faktura- og finansansvarlig
 • Produkt- og løsningsspesialistteam: rådgivere & arkitekter, dedikerte på alle områder: Datasenter, nettverk, sikkerhet, server og lagring, Skytjenester (SaaS, PaaS, IaaS), Mobility, Apple, Print/MFP/dokumentflyt.

Våre tjenester og løsninger

Gjennom oppkjøp av en rekke selskaper i Norden og Nederland som er spesialiserte innen nettverk, sikkerhet, lagring, lisenser, IT-drift, mobilitet, print og klient, kan vi tilby helhetsløsninger for både maskinvare og kundeunike tjenester.

Les mer om våre tjenester og løsninger »

Enklere IT: innkjøp, fakturering, lisenshåndtering og support

Sammen med en rekke smarte tilleggstjenester som EDI, lisenshåndtering, finansieringsløsninger førsteklasses support og kundeportal kan vi tilby deg en mye enklere IT-hverdag.

Les mer om forenklet IT for store bedrifter »

Raske og sikre leveringer

Vår logistikkløsning bygger på vårt skreddersydde logistikksenter på 20.000 kvadratmeter i Rosersberg. Derfra leverer vi mer enn 1,5 millioner pakker hvert år, og 98% av dem kommer frem til kundene dagen etter bestilling. Med oss slipper du derfor å få forskjellige leveringer fra forskjellige leverandører til forskjellige tidspunkt.

3 leveringskanaler:

 1. Fra vårt eget lager i Rosersberg
 2. Fra de store distributørene
 3. Direkte fra produsenter

Integrert i logistikksenteret finnes også et konfigurasjonssenter der vi kan forberede utstyr for bruk direkte ved levering, uten at leveringstiden forlenges.

Relaterte artikler

Nytt stort oppdrag for Dustin innen avanserte IT-tjenester

Dustin har vunnet et oppdrag om levering av skybaserte tjenester i form av backup og lagring med NRK - en operatør som stiller høye krav til smarte tekniske løsninger med høy sikkerhet.

Derfor skal dine innkjøp flyttes til EDI

Minimal håndtering og helt automatiserte prosesser for dine innkjøp. Det er noen av fordelene om innkjøpssystemet ditt kobles til Dustins EDI-integrasjon for sortiment.

Reduser kostnadene med rett lisenshåndtering

At abonnementstjenester i skyen er blitt vanligere gir mange fordeler, men dessverre løser det ikke alle utfordringene ved lisensiering for store bedrifter. For det første er det fortsatt mange installerte lisenser å holde styr på, og på den annen side er det stor risiko for at du betaler for ting du ikke bruker.

Last ned sjekklisten for applikasjonsdrift

10 trinn for applikasjonsdrift med høy oppetid, ytelse og sikkerhet.

Kvalitet og miljø

Med Dustin kan du føle deg trygg med en sterk etisk kodeks og dype røtter i bærekraftinitiativer.

Ansvarlig produksjon

Mål: 100 prosent av våre leverandører, der det totale innkjøpsvolumet overstiger 200.000 kroner eller tilsvarende per år, vil påta seg forpliktelsene i Dustins adferdskodeks for leverandører.

Reduserer klimapåvirkning

Mål: Vi vil redusere vår klimapåvirkning med 40 prosent innen 2020 sammenlignet med 2014/15.

Ansvarlig ressursbruk

Mål: Vi vil ha resirkulert 140.000 solgte produkter innen 2020.

Forretningsetikk og korrupsjon

Mål: 100 prosent av våre forretningsområder skal gjennomgå en risikovurdering av forretningsetikk og antikorrupsjon. 100 prosent av rapporterte hendelser skal følges opp.

Mangfold og likestilling

Mål: Vardera kön ska senast år 2020 vara representerat till minst 40 procent i hela organisationen.

Etikk

Vår visjon er å være kundens førstevalg og å sette standarden for effektiv IT. For å være et pålitelig selskap arbeider vi kontinuerlig på en etisk og ansvarlig måte med en åpen og gjennomsiktig dialog med våre interessenter.

Dustins oppførselskode inneholder våre verdier og forretningsprinsipper og beskriver vårt engasjement for å gjøre forretninger på en ansvarlig, effektivt og transparent måte. Les vår oppførselskode her.

Les vår oppførselskode her »

Miljø og bærekraft

Som en av de ledende IT-leverandørene i Norden, har vi mulighet for å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling; økologisk, økonomisk og sosialt. Skritt for skritt strever vi etter å redusere vår egen, våre kunders og leverandørers påvirkning på klima og mennesker.

En viktig satsing for oss er de fabrikkinspeksjoner vi foretar, både blant de fabrikker som produserer Dustins egne produkter, men også for å sikre at våre leverandører etterlever våre krav.
Les vår oppførselskode her »

Relaterade artiklar

Inspeksjoner bidrar til bedre arbeidsforhold

Dustin gjennomfører inspeksjoner for å sikre at produkter de lanserer under eget varemerke, blir fremstilt på en etisk og ansvarlig måte. Satsingen har allerede ført til at fem fabrikker i Kina nå forbedrer arbeidsforholdene.

Slutt på bruk og kast

Elektroniskt avfall är den snabbast växande avfallstypen i världen, och återvinns ofta på sätt som är skadliga både för människor och miljö. Så hur kan vi göra elektroniken mer hållbar? Svaret är att tänka cirkulärt.

Slik kan IT-bransjen bli bedre på inkludering

I datamaskinens barndom var de fleste som skrev programkoder kvinner, og de første reisene til verdensrommet ble mulig på grunnen av kvinnelige programmerere. Til tross for dette er IT-bransjen i Skandinavia som helhet mannsdominert. Å endre på dette, og bli mer inkluderende har mange fordeler. Slik kan du tenke.

Mer lesing

Statusrapport: IT-sikkerhet i store bedrifter

Hvordan står det til med IT-sikkerheten i større nordiske bedrifter? Ikke bare bra. Halvparten av alle store bedrifter i Norden mangler beskyttelse mot informasjonslekkasjer og digitale angrep. Hvorfor er det sånn? Og hva må gjøres?

Rapport: Slik skal ledere ta kommandoen i 2018

Om bedrifter og organisasjoner skal lykkes med digitaliseringen, må lederen ta en sentral posisjon. Her er trendene og områdene der du som leder kan spille størst rolle i 2018.

Outsourcing av IT-drift: 5 trinn for å lykkes

Når du skal outsource IT-driften finnes det det ikke rom for feil – men mye kan gå galt. Det gjelder å planlegge langsiktig, fokusere på det som er viktig og ikke overse viktige detaljer.

Disaster Recovery: Få bedrifter er forberedt når ulykken er ute

I dag handler cybersikkerhet om å være godt forberedt når, og ikke hvis, et angrep kommer. Og fordi IT blir stadig mer forretningskritisk, er selskaper og myndigheter mer sårbare for alle typer tekniske avbrudd, uansett årsak. Det gjør at behovet for backup og Disaster Recovery (DR) øker.

Moderniser dine legacy-systemer

En SaaS-løsning betyr at du helt unngår det daglige vedlikeholdet (administrert av utvikleren eller en IT-partner) og bare betaler pr. bruker og måned.

Hva suksessfulle CIO-er gjør annerledes

Ikke se blindt på kostnader, ha sterkt samarbeid med andre bedriftsledere og se på IT-sikkerhet som et potensial for vekst. Dette er tre tips som vil gjøre deg til en mer suksessfull CIO.

Bli først med det siste