Fokus

Kreativitet uten begrensninger.

Begynn å skisse opp en ide på t-banen, lagre den på mobilen, del den med en kollega og åpne den i Photoshop eller valgfritt Creative Cloud program på kontoret. Hastigheten fra en ide til handling øker i takt med at nye skyfunksjoner lanseres.

Kontakt oss

Takket være nye mobile apper og automatisk synkronisering i skyen er vi ikke lengre bundet til en arbeidsplass for å kunne skape. Funksjoner som binder sammen den tradisjonelle og digitale teknologien gjør det enklere enn noensinne å være kreativ. Mikael Sandberg er Digital Media Business manager på Adobe. Han forteller at det siste innen kreative skyløsninger er automatisk synkronisering, det vil si at alt du skaper oppdateres i realtid på samtlige enheter.

– Finner du en farge eller et mønster du liker på en plakat på vei til jobben tar du bare et bilde av den. Appen Adobe Capture analyserer bildet i detaljnivå, deretter kan du åpne Photoshop når du kommer på kontoret og bruke fargen eller mønsteret i et prosjekt. Du kan også tegne en blomst med kull på papir, fotografere blomsten, skape en pensel og fargelegge blomsten på datamaskinen eller nettbrettet. Alt du skaper og alle innstillingene du bruker i kontoen din lagres i skyen, uansett om du bruker Creative Cloud på kollegaens datamaskin med ditt bruker-ID eller din egen, forklarer Mikael Sandberg.

Sammenlign enkelt hjemmesider og statistikk

Skyen gir også muligheter for å teste ut ideer uten at det tar for mye tid, arbeid og ytelse. Med Marketing Cloud som inngår i Adobes kreative produktportefølje er det enkelt å sammenligne nettsider og se statistikk over hvordan kunden bruker den. En annen nyhet for den som vil ha muligheten til å skape prototyper av nettsider og mobile enheter er Adobe Experience Design CC.

  Du kan i prinsippet ta en design fra Photoshop og klippe den inn i programmet, så skaper den koden bak. På den måten får du raskt forskjellige versjoner av for eksempel en nettside eller en app som du deretter kan teste brukervennligheten på før lansering, mener Mikael Sandberg.

Enkel oppretting av 3D-animasjoner

Selv ytelseskrevende oppgaver som å animere 3D-objekter kan flyttes opp i skyen, noe som gjør avanserte og kostbare funksjoner tilgjengelige også for bedrifter med mindre budsjett. 3D-modellering eller computer generated graphics, finnes i dag i alt fra TV-programmer til instruksjonsfilmer på fly.

– Vi har nylig lansert et produkt som heter Adobe Fuse CC for å lage egne 3D-karakterer til prosjektene dine i Premiere Pro eller Photoshop. Kort fortalt går det ut på at du skaper trådmodellen til objektet som skal bevege seg med farge og form, sender den opp i skyen og får tilbake en 3D-film der karakteren beveger seg helt naturlig. I fremtiden ser vi at stadig flere avanserte funksjoner blir tilgjengelige selv for dem som ikke har en lang utdannelse i ryggen.

Mikael Sandberg
Digital Media Business Manager, Adobe

Se hele utvalget fra Adobe her »