Fokus

Workstation.

Vi tipser om de siste modellene for deg som krever ekstra mye ytelse på jobben.

Fokus workstation
Utviklingen innenfor kategorien workstations, datamaskiner med ekstra mye kraft for mer ytelseskrevende programmer, går raskt fremover. I dag finnes det både 3D-teknologi og slanke bærbare som gjør arbeidet raskere og smartere. Vi har spurt tre eksperter hva de har å tilby innen området.

Elina Helmer, Client Solutions Marketing Manager hos DellHøy ytelse på reisefot

I dag forventer vi oss samme standard og fleksibilitet på jobben som vi har hjemme, og vi vil ha muligheten til å jobbe mobilt til tross for behovet for mye ytelse. Det viser en stor undersøkelse blant tusen bruker i hele Europa gjennomført av Dell.

Les hele artikkelen »


Lars Højbjerg Larsson, Category Manager på HPJobb smartere med ny 3D-teknologi

HPs siste 3D-teknologi åpner opp for nye måter å jobbe på. Lars Højbjerg Larsson, Category Manager på HP, lærer oss mer om hvordan deres produktnyheter kan effektivisere hverdagen fro alt fra medisinske forskere til lærere og arkitekter.

Les hele artikkelen »


Johan Steffensen, nordisk butikksjef for worskstations hos Lenovo.Ny mobil serie gir kreativitet uten begrensninger

For deg som ønsker full fleksibilitet i hverdagen har Lenovo skapt en helt ny serie mobile arbeidsstasjoner. ThinkPad P-serien bygger på Intels Skylake-prosessorer og har en solid og holdbar design for fagfolk som ikke vil gå på kompromiss med ytelsen.

Les hele artikkelen »

Alle utvalgte produkter