Våre it-tjenester og løsninger gir deg et forsprang.

Vi vet at det er en utfordring å holde seg oppdatert på det siste innen IT og sikre at brukere og kunder er fornøyde. For å hjelpe deg med å ligge et skritt foran, tilbyr vi et bredt spekter av tjenester og løsninger innen blant annet Arbeidsplass, Infrastruktur, Sikkerhet, Nettverk og IT-rådgivning.

Gjennom oppkjøp inngår spisskompetanse fra Core Services. Commsec, Idenet, IKT Gruppen, JML-System, Norriq, Purity IT, Resolute og Saldab i Dustinfamilien. Noen under eget merke, andre som en integrert del av Dustin.

Vår kunnskap i kombinasjon med 30 års erfaring som en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter, gjør det mulig for oss å finne riktig helhetsløsning for bedriften din.

Velkommen til en smartere IT-hverdag.

Arbeidsplass

Gi brukerne dine en effektiv arbeidsplass med de nyeste verktøyene. Med våre tjenester og løsninger får virksomheten din en god brukeropplevelse uten å gå på kompromiss med sikkerheten. Vi hjelper deg med alt fra analyse og rådgivning til effektiv brukerstøtte. Det gir deg mer tid til andre ting.

Infrastruktur

La oss ta hånd om driften, så sikrer vi at virksomheten din alltid har en fullt skalerbar infrastruktur med høy tilgjengelighet, ytelse og sikkerhet. I tillegg til å levere og installere kundetilpassede IT-løsninger, tilbyr vi en rekke pakketjenester. Med en infrastrukturløsning fra oss kan du fokusere på kjernevirksomheten.

Nettverk

Ved hjelp av våre smarte nettverkstjenester er brukerne dine alltid tilkoblet via en sikker forbindelse, enten de skal kommunisere via et lokalt eller trådløst nettverk. Vi hjelper deg med å finne riktig løsning for din bedrifts behov og tar hånd om resten. Du trenger ikke å tenke mer på bedriftsnettverket ditt i det hele tatt.

Sikkerhet

La våre sikkerhetseksperter installere og ta hånd om vedlikeholdet av sikkerhetsmiljøet ditt. Vi holder oss oppdatert på de nyeste sikkerhetstruslene og ligger stadig ett skritt foran. Du slipper å bekymre deg for sikkerheten og kan i stedet fokusere på å utvikle virksomheten.

IT-rådgivning

Vi kan støtte deg med rådgivning innen alt fra daglig drift til strategiske IT-beslutninger. For alle våre serviceområder har vi medarbeidere med kompetanse innen prosjektledelse, drift, design, implementering og support. Det forenkler beslutningsprosessen for deg.

Kundeløsninger

Skybasert IT-tjeneste har forenklet vår hverdag

Veksthuset rekruttering og bemanning har fått en lettere hverdag med Dustin. Nå kan selskapet bruke mer tid på sin kjernevirksomhet.

Infrastruktur

Veier til riktig infrastruktur

Valget av løsninger for IT-infrastrukturen kan være komplisert. Hvor mye og hva skal du legge i offentlige skytjenester? Når er det bedre å drifte saker lokalt? Hvordan unngår du for mye kompleksitet når du skal håndtere forskjellige løsninger?

Nyheter

Commsec blir nå Dustin

Da Commsec for to år siden ble en del av Dustin, styrket vi vårt tilbud med spisskompetanse innen sikkerhet og nettverk. Nå er det tid for Commsec å bli fullt integrert i virksomheten.

vi löser

Løser dine utfordringer.

Vi gir deg tid til å fokusere på kjernevirksomheten og sørge for at du og brukerne dine kan jobbe effektivt og sikkert.

specialister

Spesialister på det vi gjør.

Du får tilgang til spesialkompetanse og strategisk rådgivning innen hvert område, for å møte dine behov.

helhetslösning

Tilbyr komplett løsning.

Vi har et bredt produktspekter med tilhørende tjenester og løsninger, samt kompetansen til å velge riktig løsning for din bedrift.

Dustin Sverige AB har ISO-sertifikat 9001, 14001, OHSAS 18001 og AFS og toppsertifiseringer i bl.a. Apple, Dell, Cisco, Citrix, Fortigate, HPE og Microsoft.

vi löser
specialister