Våre it-tjenester og løsninger gir deg et forsprang.

Vi vet at det er en utfordring å holde seg oppdatert på det siste innen IT og sikre at brukere og kunder er fornøyde. For å hjelpe deg med å ligge et skritt foran, tilbyr vi et bredt spekter av tjenester og løsninger innen blant annet Arbeidsplass, Infrastruktur og Skytjenester, Nettverk, Sikkerhet og IT-rådgivning.

Gjennom oppkjøp inngår spisskompetanse fra Vincere Groep, ITaito, DAV Partner, Core Services, Commsec, Idenet, IKT Gruppen, JML-System, Norriq, Purity IT, Resolute og Saldab IT i Dustinfamilien. Noen under eget merke, andre som en integrert del av Dustin.

Vår kunnskap i kombinasjon med 30 års erfaring som en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter, gjør det mulig for oss å finne riktig helhetsløsning for bedriften din.

Velkommen til en smartere IT-hverdag.

icon workplaceArbeidsplass

Gi brukerne dine en effektiv arbeidsplass med de nyeste verktøyene. Med våre tjenester og løsninger får virksomheten din en god brukeropplevelse uten å gå på kompromiss med sikkerheten. Vi hjelper deg med alt fra analyse og rådgivning til effektiv brukerstøtte. Det gir deg mer tid til andre ting.

La oss ta hånd om driften, så sikrer vi at virksomheten din alltid har en fullt skalerbar infrastruktur med høy tilgjengelighet, ytelse og sikkerhet. I tillegg til å levere og installere kundetilpassede IT-løsninger, tilbyr vi en rekke pakketjenester. Velg mellom egen server eller ulike skytjenester.

icon networkNettverk

Ved hjelp av våre smarte nettverkstjenester er brukerne dine alltid tilkoblet via en sikker forbindelse, enten de skal kommunisere via et lokalt eller trådløst nettverk. Vi hjelper deg med å finne riktig løsning for din bedrifts behov og tar hånd om resten. Du trenger ikke å tenke mer på bedriftsnettverket ditt i det hele tatt.

icon securitySikkerhet

La våre sikkerhetseksperter installere og ta hånd om vedlikeholdet av sikkerhetsmiljøet ditt. Vi holder oss oppdatert på de nyeste sikkerhetstruslene og ligger stadig ett skritt foran. Du slipper å bekymre deg for sikkerheten og kan i stedet fokusere på å utvikle virksomheten.

icon ITIT-rådgivning

Vi kan støtte deg med rådgivning innen alt fra daglig drift til strategiske IT-beslutninger. For alle våre serviceområder har vi medarbeidere med kompetanse innen prosjektledelse, drift, design, implementering og support. Det forenkler beslutningsprosessen for deg.

Vil du vite mer?

Vi gir gjerne råd og hjelper deg å finne riktig tjeneste eller løsning for din bedrift. Fyll ut skjemaet på neste side, og en av våre spesialister vil kontakte deg. Du kan også ringe oss direkte på 21 04 40 40.

article cover photo

Trender og nyheter

Dustin vinner anbud og blir IT-driftspartner for Øresundsbroen

Dustin har i hard konkurranse vunnet et anbud om forvaltning av Øresundsbroens IT-driftsmiljø samt driftskonsultasjon. Oppdraget består hovedsakelig i forvaltning av Øresundsbroens IT-miljø med tilhørende skytjenester i både Danmark og Sverige.

article cover photo

Infrastruktur

Shadow Cloud - Hva er det og hvordan skjer det?

Hva er Shadow Cloud? Har du betenkeligheter med å legge din bedrifts data i skyen? Så mange som 90% av bedrifter har per i dag tatt et bevisst valg om å benytte en form for skytjeneste. Web hosting, CRM systemer, og ikke minst backup og Disaster Recovery blant de mest populære skytjenestene som bedrifter benyttet seg av.

article cover photo

Infrastruktur

Fokus på virksomheten

GDL er et transport- og logistikkfirma i rask vekst. Når GDL sitt morselskap besluttet å desentralisere IT til datterselskapene i Sverige og Danmark ble IT-sjefen Carl Terneus rekruttert. Han fant sin IT-partner i Saldab, en del av Dustin Group.

vi löser

Løser dine utfordringer.

Vi gir deg tid til å fokusere på kjernevirksomheten og sørge for at du og brukerne dine kan jobbe effektivt og sikkert.

specialister

Spesialister på det vi gjør.

Du får tilgang til spesialkompetanse og strategisk rådgivning innen hvert område, for å møte dine behov.

helhetslösning

Tilbyr komplett løsning.

Vi har et bredt produktspekter med tilhørende tjenester og løsninger, samt kompetansen til å velge riktig løsning for din bedrift.

Dustin Sverige AB har ISO-sertifikat 9001, 14001, OHSAS 18001 og AFS og toppsertifiseringer i bl.a. Apple, Dell, Cisco, Citrix, Fortigate, HPE og Microsoft.

vi löser
specialister