1. Home
  2. Tjenester og løsninger

Tjenester og løsninger

Vi forenkler din IT-hverdag

Vi utfordrer oss selv hele tiden for at du skal kunne finne rett IT-produkter og tjenester. Samtidig vil vi at du skal kunne føle deg sikker på at du tar bærekraftige valg. Derfor tilbyr vi deg nå et enda større utvalg av tjenester, løsninger og rådgiving.

Vi hjelper bedrifter med

En IT-infrastruktur til å stole på

Sikkerhet på alle områder

En IT-plan for fremtiden

En fleksibel arbeidsplass

Løsninger til å vokse med

Kontakt oss, så kan vi hjelpe deg med å finne riktig løsning for din bedrift.

Hvorfor Dustin?

Som helhetsleverandør med et stort utvalg av IT-produkter, tjenester og løsninger, kan vi finne rett løsning for deg. Dessuten trenger du bare en kontakt for alle dine IT-behov.

Vi tror på en enkel og effektiv løsning. Å gjøre det kompliserte forståelig og gi deg en så god kundeopplevelse som mulig. Derfor tilbyr vi support på lokale språk. For å være nær deg, for raskt å kunne løse problemene dine og for at du skal ha en diskusjonspartner.

Vi jobber hele tiden med innovasjon for å forbedre tjenestene våre, gjøre IT-hverdagen din enklere og gi deg en kundeopplevelse utenom det vanlige.

Samarbeidspartnere

Dustin Sverige AB har ISO-sertifikat 9001, 14001, OHSAS 18001 og AFS og toppsertifiseringer i bl.a. Apple, Dell, Cisco, Citrix, Fortigate, HPE og Microsoft.

vi löser
specialister