Våre administrerte IT-tjenester og løsninger gir deg et forsprang.

Vårt brede utvalg av administrerte tjenester lar deg fokusere på kjernevirksomheten din, samtidig som du kan forvente at IT fungerer som det skal. Du abonnerer på en tjeneste som leveres over skyen, og lar oss ta hånd om resten.

Les mer om tilbudet vårt og se filmen om hva som er så spesielt med administrerte tjenester.

Velkommen til en smartere IT-hverdag.

Vil du vite mer?

Vi gir gjerne råd og hjelper deg å finne riktig tjeneste eller løsning for din bedrift. Fyll ut skjemaet på neste side, og en av våre spesialister vil kontakte deg.

Du kan også ringe oss direkte på 21 04 40 40.

Jeg vil bli kontaktet

icon workplaceArbeidsplass

Gi brukerne dine en effektiv arbeidsplass med de nyeste verktøyene. Med våre tjenester og løsninger får virksomheten din en god brukeropplevelse uten å gå på kompromiss med sikkerheten. Vi hjelper deg med alt fra analyse og rådgivning til effektiv brukerstøtte. Det gir deg mer tid til andre ting.

La oss ta hånd om driften, så sikrer vi at virksomheten din alltid har en fullt skalerbar infrastruktur med høy tilgjengelighet, ytelse og sikkerhet. I tillegg til å levere og installere kundetilpassede IT-løsninger, tilbyr vi en rekke pakketjenester. Velg mellom egen server eller ulike skytjenester.

icon networkNettverk

Ved hjelp av våre smarte nettverkstjenester er brukerne dine alltid tilkoblet via en sikker forbindelse, enten de skal kommunisere via et lokalt eller trådløst nettverk. Vi hjelper deg med å finne riktig løsning for din bedrifts behov og tar hånd om resten. Du trenger ikke å tenke mer på bedriftsnettverket ditt i det hele tatt.

icon securitySikkerhet

La våre sikkerhetseksperter installere og ta hånd om vedlikeholdet av sikkerhetsmiljøet ditt. Vi holder oss oppdatert på de nyeste sikkerhetstruslene og ligger stadig ett skritt foran. Du slipper å bekymre deg for sikkerheten og kan i stedet fokusere på å utvikle virksomheten.

icon ITIT-rådgivning

Vi kan støtte deg med rådgivning innen alt fra daglig drift til strategiske IT-beslutninger. For alle våre serviceområder har vi medarbeidere med kompetanse innen prosjektledelse, drift, design, implementering og support. Det forenkler beslutningsprosessen for deg.

vi löser

Løser dine utfordringer.

Vi gir deg tid til å fokusere på kjernevirksomheten og sørge for at du og brukerne dine kan jobbe effektivt og sikkert.

specialister

Spesialister på det vi gjør.

Du får tilgang til spesialkompetanse og strategisk rådgivning innen hvert område, for å møte dine behov.

helhetslösning

Tilbyr komplett løsning.

Vi har et bredt produktspekter med tilhørende tjenester og løsninger, samt kompetansen til å velge riktig løsning for din bedrift.

Arbeidsplass
Slik du får sikkerhet og brukervennlighet til å gå hånd i hånd

Virksomheter digitaliseres og stadig flere jobber mobilt, noe som øker etterspørselen etter sikre og brukervennlige arbeidsplasser. Med tjenesten Modern Workplace får virksomheten din en komplett arbeidsplasstjeneste med alle nødvendige verktøy.

Arbeidsplass
Modern Workplace sparer svensk LO-forbund for masse tid

Handelsanställdas förbund ville ha et mer brukervennlig IT-miljø – mobilt, sikkert og uten komplikasjoner. Løsningen ble tjenesten Modern Workplace fra Dustin, som straks ga tydelige fordeler for både brukere og IT-avdeling.

Infrastruktur
Dustin designer IT-infrastruktur for verden

PatientSky er en åpen plattform som gjør livet lettere for omsorgsgivere og deres kunder, takket være en robust infrastruktur som garanterer drift- og datasikkerhet.

Dustin er en ledende onlinebasert IT-partner med virksomhet i Norden og Nederland. Vi tilbyr IT-produkter med relaterte tjenester og løsninger til bedrifter og offentlig sektor.

Innen tjenester og løsninger har vi kjøpt opp selskaper med spisskompetanse. Nå er Vincere Groep, ITaito, DAV Partner, Core Services, Commsec, Idenet, IKT Gruppen, JML-System, Norriq, Purity IT, Resolute og Saldab IT med i Dustin-familien. Noen av dem under eget varemerke, andre som en integrert del av Dustin. Vi tilbyr også rundt 255 000 produkter.

Vår kunnskap, kombinert med over 30 års erfaring som en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter, gjør det mulig for oss å finne riktig helhetsløsning for din virksomhet.

Dustin har mer enn 1800 ansatte.

Omsetningen for regnskapsåret 2018/19 utgjorde 12,5 milliarder SEK. Over 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet.

Dustin Group er børsnotert på Nasdaq Stockholm siden 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Dustin Sverige AB har ISO-sertifikat 9001, 14001, OHSAS 18001 og AFS og toppsertifiseringer i bl.a. Apple, Dell, Cisco, Citrix, Fortigate, HPE og Microsoft.

vi löser
specialister