Arbeidsplass.

Arbeidsplass- og klientløsninger for sikker mobilitet

Med våre tjenester og løsninger får bedriften din en digital arbeidsplass tilpasset dagens mobile arbeidsliv, der dine brukere like gjerne kan jobbe på farten som på kontoret.

Vi kan ta hånd om bedriftens klienter, inkludert programvareoppdateringer, overvåkning, proaktiv problemløsning og incidenthåndtering slik at du slipper ansvaret for drift. Det inkluderer også en generøs brukerstøtte som avlaster IT-avdelingen.

Det går også an å leie bedriftens programvare gjennom skyen, noe som gir deg fleksibilitet når bedriftens behov varierer over tid. I tillegg til det, tilbyr vi brukervennlige og pålitelige løsninger for digitale møterom som visker ut grensen mellom fysiske og digitale møter.

Uansett tjeneste eller løsning, hjelper vi deg å opprettholde IT-sikkerheten. Du får kontroll på kostnadene og tilgang til de verktøy som dine brukere trenger for å være produktive.

I denne filmen forteller Fredrik Berg fra Dustin mer om Arbeidsplass og hvorfor det er et viktig område vi har valgt å satse på.

  • Et problemfritt og sikkert klientmiljø med proaktiv overvåkning
  • Tilgjengelig support for brukerne dine
  • En effektiv klienthåndtering ved hjelp av moderne verktøy for konfigurasjon, sikkerhet og support
  • Rådgivning for å identifisere riktige enheter, programvare og sikkerhetsløsning for akkurat din

Ta en titt på trendrapporten vår,
Collaboration (pdf 3MB)

Modern Workplace

Med vår tjeneste Modern Workplace får du en moderne og sikker klienthåndtering med de verktøyene brukerne trenger for å være produktive. Velg hvilken type datamaskin eller nettbrett du vil tilby brukerne dine, så tar vi oss av resten. Denne tjenesten passer for virksomheter med minst 5 brukere.

Cloud Client

Cloud Client er en pakketjeneste som forenkler hverdagen for brukerne på farten. De får via en skytjeneste alltid tilgang til dokumenter, kalender og e-post på nærmeste PC, nettbrett eller mobiltelefon. Passer for deg med en bedrift med opptil 100 brukere.

Software as a Service

Med Software as a Service (SaaS) leier du bedriftens programvare kostnadseffektivt og brukervennlig via skyen. Dine brukere trenger bare en internettoppkobling for å få tilgang til sine programmer og dokumenter, uansett hvor de befinner seg.

Vil du vite mer?

Vi gir gjerne råd og hjelper deg å finne riktig tjeneste eller løsning for din bedrift. Fyll ut skjemaet på neste side, og en av våre spesialister vil kontakte deg. Du kan også ringe oss direkte på 21 04 40 40.

Software
Motiver dine medarbeidere for å komme i gang med Microsoft Teams

For de fleste bedrifter finnes det store fordeler ved å ta bruk moderne samarbeidsverktøy. Her forteller vi deg om Microsoft Teams og hva du kan gjøre for at du og din gruppe skal komme i gang med Teams.

Arbeidsplass
Derfor bør du satse på leasing

Å lease bedriftens IT-produkter frigjør kapital, gjør det enkelt å budsjettere og er dessuten en bærekraftig løsning. Men det finnes noen ting å tenke over.

Arbeidsplass
Support, drift og sikkerhet – Cloud Client løser dine IT-utfordringer

Uten fungerende IT-systemer stopper virksomheten for de fleste bedrifter i dag. Med Dustins tjeneste Cloud Client får du velfungerende systemer av maskinvare og programvare, og hjelp av ledende ekspertise. Vi tar hånd om din IT – du slipper trøbbel.

Bli først med det siste