Hei! Du bruker en gammel nettleser. Hvis du vil bruke alle funksjonene på nettstedet vårt, anbefaler vi at du besøker oss i en annen nettleser, for eksempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Private Cloud
Et eget skymiljø med garantert tilgjengelighet, fleksibilitet og kostnadskontroll

Med Private Cloud får du et eget skymiljø for bedriftens serverinfrastruktur med høy sikkerhet og garantert tilgjengelighet til en fast månedspris. Overlat ansvaret for administrering, overvåking, vedlikehold og support av serverparken til oss. Skaler opp og ned etter behov.

Tjenesten inkluderer følgende:

flexibility

Fleksibilitet og kostnadskontroll

Slipp å investere i fysiske servere, betal kun for det du bruker og skaler opp og ned etter behov.

administration

Overvåking og administrering

Vi står for administrering av serverinfrastrukturen samt håndtering av hendelser, og sørger for at bedriftens IT-miljø er oppdatert og overvåket døgnet rundt. Proaktiv identifisering og håndtering av alarmer.

support

Lokal support i verdensklasse

Få tilgang til rask og effektiv support døgnet rundt, hele året.

backup

Sikkerhetskopiering

Vi hjelper deg med å beskytte dataene dine uansett om de ligger på en server, en klient-PC, mobil eller i skyen.

availability

Tilgjengelighet

Vi har en tilgjengelighet på 99,9 % på våre hostingtjenester. Moderne teknologi, dyktige konsulenter og pålitelig redundans gjør at IT-miljøet ditt alltid er tilgjengelig.

green electricity

Grønn energi

Vårt toppmoderne datasenter blir utelukkende drevet av grønn energi, og generatorene går på miljøvennlig diesel. Strømforbruket er inkludert i tjenesten.

Toppmoderne datasenter og
selvbetjeningsportal

Tjenesten leveres fra et toppmoderne datasenter som er sikkerhetsklassifisert i henhold til bransjestandard. Alltid med full sikkerhetskopiering, gjenoppretting av data og innebygd redundans.

I selvbetjeningsportalen kan du se i sanntid hvor store ressurser bedriften bruker og skalere opp eller ned etter behov. Du betaler bare for det du bruker.

Proaktiv IT-drift og
lokal support

Når du velger å plassere bedriftens serverinfrastruktur hos oss, får du tilgang til proaktiv drift og lokal support i verdensklasse til en fast månedspris. Håndtering og administrering av serverinfrastrukturen, samt håndtering av hendelser er også inkludert.

Våre konsulenter sørger for at IT-miljøet ditt oppdateres kontinuerlig, alltid er tilgjengelig og overvåkes døgnet rundt. Fremtidige feilkilder og alarmer identifiseres og håndteres proaktivt. Hvis uhellet skulle være ute, tar vi hele ansvaret og løser problemet.

Hent inspirasjon

Arbeidsplass

Trendrapport: Cloud

I den digitale verden er mer eller mindre alt tilkoblet skyen. Spørsmålet er ikke lengre om bedrifter skal overføre hele eller deler av sin IT til skyen, men i hvilken grad. Ta en titt på trendrapporten vår Cloud og lær deg mer.

26 november 2019
Infrastruktur

Fem tips til å lykkes med nettsky

Å kjøpe skytjenester høres superenkelt ut, men veien dit er ikke alltid helt problemfri. Tipsene for å lykkes: en nøyaktig nåtidsanalyse, en prosjektplan for hvordan du skal nå dine mål og et optimalisert skymiljø.

4 januar 2019
Kundecase

Fokus på virksomheten

Når GDL sitt morselskap besluttet å desentralisere IT til datterselskapene i Sverige og Danmark ble IT-sjefen Carl Terneus rekruttert. Han fant sin IT-partner i Saldab, en del av Dustin Group.

28 juni 2018
Kaspar De Linde

Kundecase

FURUNO Martime Training

"Muligheten til å kunne skalere opp og ned har vært viktig."

– Kaspar De Linde, Senior instructor, FURUNO Maritime Training.

Les hele intervjuet og se filmen

Vil du vide mere om tjenesten?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 70 13 70 40.